Ysrex Centipat Katılım 3 Mart 2023 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar telefona OrangeFox ile pixel ROM kurdum. Şimdi MIUI ROM'unu indirdim nasıl kuracağım yardim eder misiniz? Bu arada recoveryde eskisi gibi yapmak istiyorum hiç yüklenmemiş gibi.
Arkadaşlar telefona OrangeFox ile pixel ROM kurdum. Şimdi MIUI ROM'unu indirdim nasıl kuracağım yardim eder misiniz? Bu arada recoveryde eskisi gibi yapmak istiyorum hiç yüklenmemiş gibi.
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 8.972 Çözümler 80 Yer Başkent 3 Temmuz 2023 #2 Fastboot moda alın, Mi Flash ile "Clean-all" seçerek yüklemeye başlayın. Bittiğinde eski haline dönecek.
Fastboot moda alın, Mi Flash ile "Clean-all" seçerek yüklemeye başlayın. Bittiğinde eski haline dönecek.
Ysrex Centipat Katılım 3 Mart 2023 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #3 AceTeq dedi: Fastboot moda alın, Mi Flash ile "Clean-all" seçerek yüklemeye başlayın. Bittiğinde eski haline dönecek. Genişletmek için tıkla... Hangi sürüm iner?
AceTeq dedi: Fastboot moda alın, Mi Flash ile "Clean-all" seçerek yüklemeye başlayın. Bittiğinde eski haline dönecek. Genişletmek için tıkla... Hangi sürüm iner?