XGAMERR Centipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 110 Çözümler 2 17 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar elimde Redmi Note 9 Pro telefon vardı şu videodaki adımlarıı uyguladım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ve şöyle bir yer çıktı sayılar arasıra değişiyor nasıl çıkarım buradan bilen var mı? Dosya Ekleri 1.jpg 94,1 KB · Görüntüleme: 94
Arkadaşlar elimde Redmi Note 9 Pro telefon vardı şu videodaki adımlarıı uyguladım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ve şöyle bir yer çıktı sayılar arasıra değişiyor nasıl çıkarım buradan bilen var mı?
uchiha249 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 1.550 Çözümler 20 Yer Elazığ Daha fazla Sistem Özellikleri Intel İ5 13th gen 16 GB DDR4 RTX 2050 Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 17 Ağustos 2024 #3 XGAMERR dedi: Arkadaşlar elimde Redmi Note 9 Pro telefon vardı şu videodaki adımlarıı uyguladım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ve şöyle bir yer çıktı sayılar arasıra değişiyor nasıl çıkarım buradan bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Yeniden başlat olmazsa fabrika ayarlarına döndür. Eğer hiçbiri olmazsa teknik desteğe başvur en etkili yöntem bu.
XGAMERR dedi: Arkadaşlar elimde Redmi Note 9 Pro telefon vardı şu videodaki adımlarıı uyguladım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ve şöyle bir yer çıktı sayılar arasıra değişiyor nasıl çıkarım buradan bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Yeniden başlat olmazsa fabrika ayarlarına döndür. Eğer hiçbiri olmazsa teknik desteğe başvur en etkili yöntem bu.
XGAMERR Centipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 110 Çözümler 2 17 Ağustos 2024 #5 Hocam geri giderek lens ile yeniden başlattım yardımlarınız için teşekkür ederim.
uchiha249 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 1.550 Çözümler 20 Yer Elazığ Daha fazla Sistem Özellikleri Intel İ5 13th gen 16 GB DDR4 RTX 2050 Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 17 Ağustos 2024 #6 XGAMERR dedi: Hocam geri giderek lens ile yeniden başlattım yardımlarınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Oldumu rica ederim.
XGAMERR dedi: Hocam geri giderek lens ile yeniden başlattım yardımlarınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Oldumu rica ederim.
XGAMERR Centipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 110 Çözümler 2 17 Ağustos 2024 #7 Oldu herkese teşekkür ederim.