S Silversss Femtopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #1 Redmi Note 9 telefonum var arkadaşlar. Çok CPU kullanıyor yurt dışından aldım. Game Turbo'da elim değince 50 60 oluyor çözüm arıyorum. Dosya Ekleri Screenshot_2023-06-21-13-17-35-207_com.razorlabs.cpumeter.jpg 49,3 KB · Görüntüleme: 49
Redmi Note 9 telefonum var arkadaşlar. Çok CPU kullanıyor yurt dışından aldım. Game Turbo'da elim değince 50 60 oluyor çözüm arıyorum.
Kl_as Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 261 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #2 Silversss dedi: Redmi Note 9 telefonum var arkadaşlar. Çok CPU kullanıyor yurt dışından aldım. Game Turbo'da elim değince 50 60 oluyor çözüm arıyorum. Genişletmek için tıkla... Bana normal gibi geldi %30, arkada uygulama çalışıyor mu bakın saçma yerlerden APK paket yüklemediğinize emin olun.
Silversss dedi: Redmi Note 9 telefonum var arkadaşlar. Çok CPU kullanıyor yurt dışından aldım. Game Turbo'da elim değince 50 60 oluyor çözüm arıyorum. Genişletmek için tıkla... Bana normal gibi geldi %30, arkada uygulama çalışıyor mu bakın saçma yerlerden APK paket yüklemediğinize emin olun.
S Silversss Femtopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #3 Kl_as dedi: Bana normal gibi geldi %30, arkada uygulama çalışıyor mu bakın saçma yerlerden APK paket yüklemediğinize emin olun. Genişletmek için tıkla... Yok yüklemiyor ama elim değince falan bayağı yükseliyor
Kl_as dedi: Bana normal gibi geldi %30, arkada uygulama çalışıyor mu bakın saçma yerlerden APK paket yüklemediğinize emin olun. Genişletmek için tıkla... Yok yüklemiyor ama elim değince falan bayağı yükseliyor
Kl_as Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 261 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #4 Silversss dedi: Yok yüklemiyor ama elim değince falan bayağı yükseliyor. Genişletmek için tıkla... Anlamadım hocam nereye eliniz değiyor?
Silversss dedi: Yok yüklemiyor ama elim değince falan bayağı yükseliyor. Genişletmek için tıkla... Anlamadım hocam nereye eliniz değiyor?
S Silversss Femtopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #5 Kl_as dedi: Anlamadım hocam nereye eliniz değiyor? Genişletmek için tıkla... Mesela ekrana dokununca fln kaydırınca
Kl_as dedi: Anlamadım hocam nereye eliniz değiyor? Genişletmek için tıkla... Mesela ekrana dokununca fln kaydırınca
Kl_as Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 261 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #6 Silversss dedi: Mesela ekrana dokununca falan kaydırınca. Genişletmek için tıkla... Durum o kadar kötüyse bence sıfırla eğer ki telefon eski diye böyleyse tek çözüm Custom ROM.
Silversss dedi: Mesela ekrana dokununca falan kaydırınca. Genişletmek için tıkla... Durum o kadar kötüyse bence sıfırla eğer ki telefon eski diye böyleyse tek çözüm Custom ROM.