- Makaleler
- 8
Daha fazla
2 haftadır telefonda gariplikler vardı sürekli kapanıp açılıyordu, MIUI yazısıyla sabit kalıyordu ama güncelleme yapıyordur diye şarja koyup kenara atmıştım. 24 saatten fazla açılmadı sonra ben kapatıp açtım telefonu. Uygulamaya giriyorum atıyor, tekrar giriyorum telefon yeniden başlatılıyor falan çok garip şeyler oluyordu. Sosyal'e yazacaktım ama geçer diye düşündüm. Film sahnelerinde yanında jammer açılmış teknolojik alet gibi ekranda dikdörtgen oluşup pikseller sıkışıyordu, patlayacak diye attım köşeye. Baktım patlayacağı yok 2 gün sonra direkt hard reset attım bu sefer telefon tamamen uçtu. Google servislerine erişilemiyor tamamen offline mod sıfır telefon oldu.
Formattan bir süre önce 5 dakika boyunca dokunmatik ve güç tuşu çalışmadı böyle durumda kaldı. En son 2 dakika falan basılı tutup kapayabildim.
Bunu deneyemiyorum çünkü internet bağlantım yok ve VPN indiremiyorum. Bilgisayardan dosya erişimim yok, telefon boş gözüküyor.
Önbellekte ne varsa sildim, Google servislerini varsayılana sıfırladım, ağ bağlantılarını sıfırladım, telefon içinden reset attım, hard reset attım. Ama hiçbir şey değişmedi.
Ne yapılabilir?
VPN sistem ayarlarında açık gözüküyor sanırım. Sorun olma ihtimalini bilmiyorum ama VPN açık sekilde yeniden başlattıgınızde telefonu. Bu sefer tüm sistem.
VPN dahilinde açılıyor. Birkaç URL de sistem bağlantı sorunu yasanıyor. VPN'yi tekrar açıp birkaç MB indirip sonra kapatık cihazı yeniden başlatabilir misiniz?
Şu an her şey idenemek lazım. Çözüm bulana kadar.
Bunu deneyemiyorum çünkü internet bağlantım yok ve VPN indiremiyorum. Bilgisayardan dosya erişimim yok, telefon boş gözüküyor.
Önbellekte ne varsa sildim, Google servislerini varsayılana sıfırladım, ağ bağlantılarını sıfırladım, telefon içinden reset attım, hard reset attım. Ama hiçbir şey değişmedi.
Ne yapılabilir?
Son düzenleme: