Emirasts Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #1 Arkadaşım uygulama kilitleme pinini unutmuş, parmak izi deneme sayısı aşmış uygulamarı açamıyor boot menüsünden wipe all data kısmından sıfırlarsak IMEI gider mi?
Arkadaşım uygulama kilitleme pinini unutmuş, parmak izi deneme sayısı aşmış uygulamarı açamıyor boot menüsünden wipe all data kısmından sıfırlarsak IMEI gider mi?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #2 Telefon kaçak değilse yapabilir. IMEI gitmez.
Emirasts Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #3 Umut Nas dedi: Telefon kaçak değilse yapabilir. IMEI gitmez. Genişletmek için tıkla... Kaçak değil, sadece IMEI atılmış yurt dışı cihazı.
Umut Nas dedi: Telefon kaçak değilse yapabilir. IMEI gitmez. Genişletmek için tıkla... Kaçak değil, sadece IMEI atılmış yurt dışı cihazı.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #4 Emirasts dedi: Kaçak değil, sadece IMEI atılmış yurt dışı cihazı. Genişletmek için tıkla... IMEI yasal yollarla mı atıldı?
Emirasts dedi: Kaçak değil, sadece IMEI atılmış yurt dışı cihazı. Genişletmek için tıkla... IMEI yasal yollarla mı atıldı?
Emirasts Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #5 Umut Nas dedi: IMEI yasal yollarla mı atıldı? Genişletmek için tıkla... Telefonu Turkcell'den almış arkadaş herhalde yasaldır.
Umut Nas dedi: IMEI yasal yollarla mı atıldı? Genişletmek için tıkla... Telefonu Turkcell'den almış arkadaş herhalde yasaldır.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #6 Emirasts dedi: Telefonu Turkcell'den almış arkadaş herhalde yasaldır. Genişletmek için tıkla... O zaman format atabilir. Siz yurt dışı deyince kaçak sandım.
Emirasts dedi: Telefonu Turkcell'den almış arkadaş herhalde yasaldır. Genişletmek için tıkla... O zaman format atabilir. Siz yurt dışı deyince kaçak sandım.
Emirasts Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #7 Umut Nas dedi: O zaman format atabilir. Siz yurt dışı deyince kaçak sandım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler cevabın için iyi sosyaller
Umut Nas dedi: O zaman format atabilir. Siz yurt dışı deyince kaçak sandım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler cevabın için iyi sosyaller