DikizAynasi Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 607 Çözümler 5 5 Ağustos 2022 #1 Şöyle örnek vereyim; oyun oynuyorum ve arkada Spotify açık, müzik dinlemek istiyorum ama oyunun sesi ile müzik sesi karışıyor ve zevk alamıyorum. Oyunun kendi menüsünden sesi kısılmıyor. Direkt uygulama sesini nasıl kapatabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2022
Şöyle örnek vereyim; oyun oynuyorum ve arkada Spotify açık, müzik dinlemek istiyorum ama oyunun sesi ile müzik sesi karışıyor ve zevk alamıyorum. Oyunun kendi menüsünden sesi kısılmıyor. Direkt uygulama sesini nasıl kapatabilirim?
E elden lord Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 254 Çözümler 1 5 Ağustos 2022 #2 harici uygulama yüklemen gerekir.
Lynch0 Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 960 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #3 Android kullanıyorsanız bu uygulamayı deneyebilirsiniz. App Volume Control - Google Play'de Uygulamalar
Android kullanıyorsanız bu uygulamayı deneyebilirsiniz. App Volume Control - Google Play'de Uygulamalar