Redmi Note 9'a format nasıl atılır?

771 Can

Centipat
Daha fazla  
Redmi Note 9 yurtdışı telefonum sıfırlamak istiyorum, çok kasıyor. Boş gereksiz bir sürü ayar falan değiştirdim, onlar sıfırlanması için sıfırlayacağım fakat sıfırlama hakkında hiçbir bilgiyi bilmiyorum ve bu IMEI numarası gider falan diyorlar. Onla da bilgim yok nasıl yapacağım yardımcı olabilecek var mı ya da format atılmıyorsa root atmak nedir? Root atınca ne olur, FPS artar mı? Bunları da bilmek istiyorum açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:
IMEI güncelleme yaptığın zaman gider sıfırladığın zaman gitmez.
O telefonun kasması çok normal pixel ROM yüklersen toparlar ama.

menü – ayarlar – yedekle ve sıfırla – fabrika ayarlarına sıfırla – telefonu sıfırla – her şeyi sil

Redmi Note 9 yurtdışı telefonum sıfırlamak istiyorum, çok kasıyor. Boş gereksiz bir sürü ayar falan değiştirdim, onlar sıfırlanması için sıfırlayacağım fakat sıfırlama hakkında hiçbir bilgiyi bilmiyorum ve bu IMEI numarası gider falan diyorlar. Onla da bilgim yok nasıl yapacağım yardımcı olabilecek var mı ya da format atılmıyorsa root atmak nedir? Root atınca ne olur, FPS artar mı? Bunları da bilmek istiyorum açıkçası.
Hocam root atınca artış olur ama çok artmaz, ROM atmak arttırır. IMEI gidebilir her ikisinde de.

Sıfırlama yaparsan sorun olmaz, bende yapmıştım daha önce. Hard reset atma yeterli.

Sıfırlama yaparsan sorun olmaz, bende yapmıştım daha önce. Hard reset atma yeterli.

Bana yardım edersin o zaman değil mi?

menü – ayarlar – yedekle ve sıfırla – fabrika ayarlarına sıfırla – telefonu sıfırla – her şeyi sil

Güncelleme derken ben bayağı yapmıştım en son MIUI 13 geldi sonra gelmeyi bıraktı eğer onu diyorsanız.

Yani önceden benim telefon MIUI 11 mi 12 neydi 13.2'ye kadar güncelleme geldi kısacası yani gitmedi gittiğini de ilk defa öğrendim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı