Redmi Note 9'a "IMEI numaralı cihaz kayıt dışıdır" mesajı geldi

yusufsalih

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. 1 sene once Hepsiburada sitesinden Xiaomi Redmi Note 9 (Xiaomi Türkiye garantili) cihazi aldim.
Ve az once konu basliğinda yazdığım gibi 120 günluk kullanma hakki kalmistir diye mesaj geldi, telefonu orijinal olarak aldim, yurt dışı değil. Sizce ne yapmaliyim?
Telefonu aldigimiz satici siteden hesabını kaldirmis.

Merhaba. 1 sene once Hepsiburada sitesinden Xiaomi Redmi Note 9 (Xiaomi Türkiye garantili) cihazi aldim.
Ve az once konu basliğinda yazdığım gibi 120 günluk kullanma hakki kalmistir diye mesaj geldi, telefonu orijinal olarak aldim, yurt dışı değil. Sizce ne yapmaliyim?
Telefonu aldigimiz satici siteden hesabını kaldirmis.
Hepsiburada ile iletişime geç.

Kaçak telefon satmışlar dostum sana yani 120 gün sonra telefonununu simi kapanacak yani acil durum çağrısı dışı arama yapamayacak ve SMS atamayacak SMS alamayacaksın Hepsiburada'ya durumu ilet yardımcı olmazlarsa telefonculara kapandığında git ve açmalarını söyle 100 lira gibi bir ücrete açıyorlar ama ilgilenirler bence.

e-Devlet'ten sorguladınız mı? Ne çıkıyor?

IMEI 1 de kayıt bulunamadı
IMEI 2 de ise kayıt dışı yazıyor.

Kaçak telefon satmışlar dostum sana yani 120 gün sonra telefonununu simi kapanacak yani acil durum çağrısı dışı arama yapamayacak ve SMS atamayacak SMS alamayacaksın Hepsiburada'ya durumu ilet yardımcı olmazlarsa telefonculara kapandığında git ve açmalarını söyle 100 lira gibi bir ücrete açıyorlar ama ilgilenirler bence.

Hepsiburada gibi bir markanın kaçak telefon satan bir satıcıyı bünyesinde bulundurması ayrı bir delilik cezası büyük diye biliyorum.

Hepsiburada ile iletişime geçin hocam. Satıcıya ulaşabilirler.

Hepsiburada'dan faturasını istedik. Acaba iade olur mu?

Son düzenleme:
Hepsiburada ile iletişime geç.
Aynı problemi bende yaşıyorum. Satıcı firmaya ulaştım. Telefonun güncellemelerinden kaynaklanan bir sorun gibi görünüyor. Note 9 telefonların bir çoğunda varmış. Telefonu kargo ile göndermemi istediler ama ben elden götürmeyi düşünüyorum. Çözdüğümde, nasıl çözdüğümü yazarım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı