H Hakan Kert16 Hectopat Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar, Redmi Note 9 kullanıyorum, kasiyor. Bu oyun bir tek bende mi böyle, yoksa sizin telefonunuzda cayir cayir sorunsuz calisiyor mu? İlk 5 dakika zulüm gibi donma kasma, en düşüğe çekiyorum, olmuyor. Anlamadim.
Arkadaşlar, Redmi Note 9 kullanıyorum, kasiyor. Bu oyun bir tek bende mi böyle, yoksa sizin telefonunuzda cayir cayir sorunsuz calisiyor mu? İlk 5 dakika zulüm gibi donma kasma, en düşüğe çekiyorum, olmuyor. Anlamadim.
Göksel Gündüz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Eylül 2013 Mesajlar 4.307 Makaleler 6 Çözümler 12 Yer İzmir-Alsancak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fizikçi 24 Aralık 2020 #2 Ben 9s kullanıyorum rahat kaldırıyor. İşlemcileri farklıymış ama kaldırması lazım bence yalnız pek iyi bilmiyorum telefon karşılaştırmalarını.
Ben 9s kullanıyorum rahat kaldırıyor. İşlemcileri farklıymış ama kaldırması lazım bence yalnız pek iyi bilmiyorum telefon karşılaştırmalarını.
InJustice Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2016 Mesajlar 2.450 Çözümler 7 Yer Troposfer 24 Aralık 2020 #3 RN9 ile RN9S arasında çok fark var. RN9'da kasması normal, o oyun mobil oyunlar arasında en ağır oyunlardan biri.
RN9 ile RN9S arasında çok fark var. RN9'da kasması normal, o oyun mobil oyunlar arasında en ağır oyunlardan biri.