Alperen Polatt Femtopat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 7 25 Ekim 2021 #1 Yurt dışı Note 9 kullanıcısıyım 15 gün önce IMEI attırdım. IMEI attırdığım yer telefonu güncelleme IMEI gider dedi. MIUI 12.5 güncellemesi geldi yaparsam IMEI'm gider mi? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ekim 2021
Yurt dışı Note 9 kullanıcısıyım 15 gün önce IMEI attırdım. IMEI attırdığım yer telefonu güncelleme IMEI gider dedi. MIUI 12.5 güncellemesi geldi yaparsam IMEI'm gider mi?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.676 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2021 #2 OTA güncellemesi yaparsan gitmez. Yani ayarlar kısmından yapılırsa sorun olmaz. Sen de ayarlardan herhalde güncelleme yapacaksın değil mi? Artı 0 Eksi
OTA güncellemesi yaparsan gitmez. Yani ayarlar kısmından yapılırsa sorun olmaz. Sen de ayarlardan herhalde güncelleme yapacaksın değil mi?
3 364809 Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 73 25 Ekim 2021 #3 Muhtemelen yapamazsın cihazda TWRP'ya da Orangefox olmalı. Artı 0 Eksi
A Alprnplt Kilopat Katılım 11 Haziran 2018 Mesajlar 332 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2021 #4 BERWAR dedi: Ota güncellemesi yaparsan gitmez. Yani ayarlar kısmından yapılırsa sorun olmaz. Sen de ayarlardan herhalde güncelleme yapacaksın değil mi? Genişletmek için tıkla... Güncellemeyi ayarlardan yapacağım. Dosya Ekleri Screenshot_2021-10-25-10-04-35-640_com.android.updater.jpg 34,7 KB · Görüntüleme: 781 Artı 0 Eksi
BERWAR dedi: Ota güncellemesi yaparsan gitmez. Yani ayarlar kısmından yapılırsa sorun olmaz. Sen de ayarlardan herhalde güncelleme yapacaksın değil mi? Genişletmek için tıkla... Güncellemeyi ayarlardan yapacağım.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.676 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2021 #5 Sıkıntı olmaz o zaman. Artı 0 Eksi
omerfaruk37 Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2022 #6 Alprnplt dedi: Güncellemeyi ayarlardan yapacağım. Genişletmek için tıkla... Biraz konu hortladı ama kanka sıkıntı oldu mu telefonu güncelleyince. Artı 0 Eksi
Alprnplt dedi: Güncellemeyi ayarlardan yapacağım. Genişletmek için tıkla... Biraz konu hortladı ama kanka sıkıntı oldu mu telefonu güncelleyince.
A Alprnplt Kilopat Katılım 11 Haziran 2018 Mesajlar 332 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2022 #7 omerfaruk37 dedi: Biraz konu hortladı ama kanka sıkıntı oldu mu telefonu güncelleyince. Genişletmek için tıkla... Yeni telefon aldım hocam. Soruya gelince güncelledim bir sıkıntı olmadı. Artı 0 Eksi
omerfaruk37 dedi: Biraz konu hortladı ama kanka sıkıntı oldu mu telefonu güncelleyince. Genişletmek için tıkla... Yeni telefon aldım hocam. Soruya gelince güncelledim bir sıkıntı olmadı.
bm.muhammed33 Decapat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #8 Otomatik güncelleme açılmış gece guncellendi şimdi IMEI gitti lütfen biri çözüm önersin Artı 0 Eksi
omerfaruk37 Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #9 bm.muhammed33 dedi: Otomatik güncelleme açılmış gece guncellendi şimdi IMEI gitti lütfen biri çözüm önersin. Genişletmek için tıkla... Maalesef yapacak bir şey yok IMEI repair yaptırdığın yere gidip telefonun otomatik güncellemesinin açık kaldığını ve IMEI'nin gittiğini belirt tekrardan atarlar IMEI atmazlarsada geçmiş olsun. Artı 0 Eksi
bm.muhammed33 dedi: Otomatik güncelleme açılmış gece guncellendi şimdi IMEI gitti lütfen biri çözüm önersin. Genişletmek için tıkla... Maalesef yapacak bir şey yok IMEI repair yaptırdığın yere gidip telefonun otomatik güncellemesinin açık kaldığını ve IMEI'nin gittiğini belirt tekrardan atarlar IMEI atmazlarsada geçmiş olsun.
bm.muhammed33 Decapat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #10 IMEI repair uygulaması var mı hiç kullandınız mı? bm.muhammed33 dedi: IMEI repair uygulaması var mı hiç kullandınız mı? Genişletmek için tıkla... Kendim yapabilir miyim yani Artı 0 Eksi
IMEI repair uygulaması var mı hiç kullandınız mı? bm.muhammed33 dedi: IMEI repair uygulaması var mı hiç kullandınız mı? Genişletmek için tıkla... Kendim yapabilir miyim yani