K karakartalemre Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #1 Xiaomi Redmi Note 9 cihazımda alt ekranda uygulama sabitleyemiyorum. Uygulamanın üzerine basılı tutunca fotoğraftaki gibi oluyor.
Xiaomi Redmi Note 9 cihazımda alt ekranda uygulama sabitleyemiyorum. Uygulamanın üzerine basılı tutunca fotoğraftaki gibi oluyor.
Toprakkokusu Centipat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 167 Yer Tahta parke Daha fazla Cinsiyet Kadın 19 Haziran 2021 #2 Kapatıp tekrar açmayı deneyin. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
KS KS K karakartalemre Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #3 Neyi kapatıp tekrar açmayı denim? Artı 0 Eksi
Toprakkokusu Centipat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 167 Yer Tahta parke Daha fazla Cinsiyet Kadın 19 Haziran 2021 #4 karakartalemre dedi: Neyi kapatıp tekrar açmayı denim? Genişletmek için tıkla... Çok üzgünüm, yoldaydım. Cihazı kapatıp tekrar açmayı deneyin. Redmi 5 plus kullandığımda da aynı sorun ile karşılaşmıştım, kapatım açtığımda sorun düzelmişti. Artı 0 Eksi
karakartalemre dedi: Neyi kapatıp tekrar açmayı denim? Genişletmek için tıkla... Çok üzgünüm, yoldaydım. Cihazı kapatıp tekrar açmayı deneyin. Redmi 5 plus kullandığımda da aynı sorun ile karşılaşmıştım, kapatım açtığımda sorun düzelmişti.
KS KS K karakartalemre Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #5 Maalesef olmuyo youtube da açmak için bir ayar olduğunu gösteriyo ancak ben o ayarıda bulamadım Artı 0 Eksi