Redmi Note 9S (128 GB) vs iPhone 7 Plus

4 yıldır 2020'den beridir Redmi Note 9S kullanıyorum cidden kaliteli cihazlar değiller. Şimdi gelip bana iPhone fanı falan demeyin çünkü Samsung'u daha çok beğenirim bu telefonu aldığım ilk 7-8 ay gayet güzeldi ama sonradan şarjım %10'un altına inince kasmalar donmalar başladı pil tasarrufu ile alakalı değil. Başkaları da aynı sorundan şikayetçi iPhone 7 bana göre daha akıcı ve ömrü daha uzun telefon çok fazla şikayeti yok bataryası dışında. Redmi evet bataryasıyla bilinen telefon ama şuan bile bataryası o kadar iyi değil 2023'ten beridir kasma şikayetim arttı ve bataryası bitik eskiden 1 gün idare ederdi. Zaten tek artısı buydu artık 5-6 saatte bir şarja takıyorum iPhone bataryasından farkı kalmadı örneğin Reddit bile bende kasıyor.

7 Plus ısınır bataryası da sıkıntılı ios için bulaşılmaya değer mi bilemedim.
Siz elinizdekini satıp biraz daha ekleyip ikinci el S10 plus alın daha memnun kalırsınız.

Ben sadece %10'un altına düşünce kasmalar yaşıyorum başka herhangi bir sıkıntısı yok 7 Plus'tan vazgeçtim xiami daha hoşuma gitti.

2024'te yaşıyoruz 8 yıllık bir telefon almak bence mantıklı değil hocam bence bu telefonunuzu satıp güncel bir Android'e geçebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…