sametasn Decapat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2022 #1 Telefonum Redmi Note 9s. IMEI atmak için Bootloader kilidini açmam gerekiyor fakat kilidi açamıyorum SIM kartı gerekiyor diyor açarken Wi-Fi ile olmuyor yardimci olur musunuz?
Telefonum Redmi Note 9s. IMEI atmak için Bootloader kilidini açmam gerekiyor fakat kilidi açamıyorum SIM kartı gerekiyor diyor açarken Wi-Fi ile olmuyor yardimci olur musunuz?
start_system Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 3.681 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Designer & Machinist 29 Nisan 2022 #2 Samsung'da yapım numarasına 8 kere dokunup geliştirici seçeneklerinden açılabiliyordu Xiaomi'de de olabilir.
Samsung'da yapım numarasına 8 kere dokunup geliştirici seçeneklerinden açılabiliyordu Xiaomi'de de olabilir.
sametasn Decapat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2022 #3 Hocam zaten geliştirici seçeneklerinden yapıyorum sim kart interneti ile aktifleştirme mi istiyor fakat benim imei yok
Hocam zaten geliştirici seçeneklerinden yapıyorum sim kart interneti ile aktifleştirme mi istiyor fakat benim imei yok
3 364809 Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 73 29 Nisan 2022 #4 https://c.mi.com/thread-2667632-1-0.html Bu işlemleri dener misin?
Skorpi Megapat Katılım 16 Ağustos 2014 Mesajlar 716 Çözümler 2 3 Mayıs 2022 #5 sametasn dedi: Telefonum Redmi Note 9s. IMEI atmak için Bootloader kilidini açmam gerekiyor fakat kilidi açamıyorum SIM kartı gerekiyor diyor açarken Wi-Fi ile olmuyor yardimci olur musunuz? Genişletmek için tıkla... SIM kart + mi hesabı olmadan açamazsiniz.
sametasn dedi: Telefonum Redmi Note 9s. IMEI atmak için Bootloader kilidini açmam gerekiyor fakat kilidi açamıyorum SIM kartı gerekiyor diyor açarken Wi-Fi ile olmuyor yardimci olur musunuz? Genişletmek için tıkla... SIM kart + mi hesabı olmadan açamazsiniz.