floypui Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 567 Çözümler 2 22 Aralık 2022 #1 Telefonumu az önce yeni MIUI sürümüne guncelledim ama eski duvar kağıdının yerine random sistem duvar kağıdı geldi. Eskisini nasıl geri getirim? floypui dedi: Telefonumu az önce yeni MIUI sürümüne guncelledim ama eski duvar kağıdının yerine random sistem duvar kağıdı geldi. Eskisini nasıl geri getirim? Genişletmek için tıkla... Telefon Redmi Note 9s. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2022
Telefonumu az önce yeni MIUI sürümüne guncelledim ama eski duvar kağıdının yerine random sistem duvar kağıdı geldi. Eskisini nasıl geri getirim? floypui dedi: Telefonumu az önce yeni MIUI sürümüne guncelledim ama eski duvar kağıdının yerine random sistem duvar kağıdı geldi. Eskisini nasıl geri getirim? Genişletmek için tıkla... Telefon Redmi Note 9s.
Leon Dayı Megapat Cep Doktoru Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 13.401 Makaleler 9 Çözümler 73 Yer İstanbul, Türkiye 22 Aralık 2022 #2 floypui dedi: Telefonumu az önce yeni MIUI sürümüne guncelledim ama eski duvar kağıdının yerine random sistem duvar kağıdı geldi. Eskisini nasıl geri getirim? Telefon Redmi Note 9s. Genişletmek için tıkla... Duvar kağıtları kısmında olması gerekiyor. Yoksa da Google'dan temayı bularak indirebilirsiniz.
floypui dedi: Telefonumu az önce yeni MIUI sürümüne guncelledim ama eski duvar kağıdının yerine random sistem duvar kağıdı geldi. Eskisini nasıl geri getirim? Telefon Redmi Note 9s. Genişletmek için tıkla... Duvar kağıtları kısmında olması gerekiyor. Yoksa da Google'dan temayı bularak indirebilirsiniz.
floypui Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 567 Çözümler 2 22 Aralık 2022 #3 Leon Dayı dedi: Duvar kağıtları kısmında olması gerekiyor. Yoksa da Google'dan temayı bularak indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... tam olarak neresinde? Aradım bulamadım da.
Leon Dayı dedi: Duvar kağıtları kısmında olması gerekiyor. Yoksa da Google'dan temayı bularak indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... tam olarak neresinde? Aradım bulamadım da.
Leon Dayı Megapat Cep Doktoru Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 13.401 Makaleler 9 Çözümler 73 Yer İstanbul, Türkiye 22 Aralık 2022 #4 floypui dedi: Tam olarak neresinde? Aradım bulamadım da. Genişletmek için tıkla... Xiaomi'nin telefon ayarlarını pek bilmiyorum. Siz ayarlardan arama kısmına Duvar Kağıdı yazarak bulabilirsiniz.
floypui dedi: Tam olarak neresinde? Aradım bulamadım da. Genişletmek için tıkla... Xiaomi'nin telefon ayarlarını pek bilmiyorum. Siz ayarlardan arama kısmına Duvar Kağıdı yazarak bulabilirsiniz.