Alperendurmus
Hectopat
Güncelleme bugün geldi, taban versiyon (Note 9) soft brick olabiliyor diyorlar, bunda sorun oluyor mu? Peki performans açısından nasıl değişir? 12.5 enhanced çok kötü etkilemişti.
MIUI 13 Çok fazla depolama harcıyor, kasıyor vs. Kısacası şuan buglu. Geçmenizi tavsiye etmiyorum.Güncelleme bugün geldi, taban versiyon (Note 9) soft brick olabiliyor diyorlar, bunda sorun oluyor mu? Peki performans açısından nasıl değişir? 12.5 enhanced çok kötü etkilemişti.
Güncelleme bugün geldi, taban versiyon (Note 9) soft brick olabiliyor diyorlar, bunda sorun oluyor mu? Peki performans açısından nasıl değişir? 12.5 enhanced çok kötü etkilemişti.
S20 direkt kronik ısı sorunlu. Almanızı tavsiye etmem.Olabilir hatta şu an benimki öyle.
Satıp S20 almayı düşünüyorum.
S20 direkt kronik ısı sorunlu. Almanızı tavsiye etmem.
Exynos 990 olanları direkt geçin.Aslında FE düşünüyordum o da öyle mi?
Exynos 990 olanları direkt geçin.
SD 865 nispeten daha iyi bu konuda.
S10 serisi üstünü göremediğim için kendi adıma yorum yapamıyorumSizce fiyatına değer mi?
Peki hocam bu yılbaşından önce almayı düşünüyorum hayırlısı ise.
S20 direkt kronik ısı sorunlu. Almanızı tavsiye etmem.
Konu sahibi için yazıyorum şimdi de.
En yakın arkadaşım sizle aynı cihazı kullanıyor. Güncellemeyi yükledi, bir sıkıntı yok aksine cihaz hızlandı diyordu.
Ama hemen geçmenizi ben de önermem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.