Redmi Note 9S için MIUI 13 sorun olur mu?

Alperendurmus

Hectopat
Güncelleme bugün geldi, taban versiyon (Note 9) soft brick olabiliyor diyorlar, bunda sorun oluyor mu? Peki performans açısından nasıl değişir? 12.5 enhanced çok kötü etkilemişti.

Olabilir hatta şu an benimki öyle.
Satıp S20 almayı düşünüyorum.
S20 direkt kronik ısı sorunlu. Almanızı tavsiye etmem.

Konu sahibi için yazıyorum şimdi de.
En yakın arkadaşım sizle aynı cihazı kullanıyor. Güncellemeyi yükledi, bir sıkıntı yok aksine cihaz hızlandı diyordu.

Ama hemen geçmenizi ben de önermem.

Sizce fiyatına değer mi?
Peki hocam bu yılbaşından önce almayı düşünüyorum hayırlısı ise.
S10 serisi üstünü göremediğim için kendi adıma yorum yapamıyorum :)
Konu açarsanız kullananlar illaki yardımcı olur.

S20 direkt kronik ısı sorunlu. Almanızı tavsiye etmem.

Konu sahibi için yazıyorum şimdi de.
En yakın arkadaşım sizle aynı cihazı kullanıyor. Güncellemeyi yükledi, bir sıkıntı yok aksine cihaz hızlandı diyordu.

Ama hemen geçmenizi ben de önermem.

Teşekkürler birkaç gün bekleyeyim ben.

Güncelleme: Araştırdım ve sorun çıkmasıyla ilgili haber bulamadım. Bugün güncelledim ve sorun çıkmadı. Performansta normale dönmüş gibi, 12 leşinden iyidir.

Gözüme çarpan ilk iki şey uygulamaların ismini gizleyebilmemiz (beklediğim bir özellikti) ve kontrol merkezinin değişmesi oldu. Şahsen beğendim.

Güncelleme: Araştırdım ve sorun çıkmasıyla ilgili haber bulamadım. Bugün güncelledim ve sorun çıkmadı. Performansta normale dönmüş gibi, 12 leşinden iyidir.

Gözüme çarpan ilk iki şey uygulamaların ismini gizleyebilmemiz (beklediğim bir özellikti) ve kontrol merkezinin değişmesi oldu. Şahsen beğendim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı