LittleGamer Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 279 6 Aralık 2020 #1 Merhaba Technopat'lar. Cihazım Redmi Not 9S Ben telefonumu yeni aldım ve telefona MIUI 12 yükledim ve sorunlar çıktı. Bundan dolayı da telefon sürümünü MIUI 11 yapacağım. Bir Sorum var MIUI 11'de bağlantı sorunu var mı?
Merhaba Technopat'lar. Cihazım Redmi Not 9S Ben telefonumu yeni aldım ve telefona MIUI 12 yükledim ve sorunlar çıktı. Bundan dolayı da telefon sürümünü MIUI 11 yapacağım. Bir Sorum var MIUI 11'de bağlantı sorunu var mı?
E Emir Eymen Femtopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #2 Cıhazım casper VIVA A2
LittleGamer Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 279 6 Aralık 2020 #3 Emir Eymen dedi: Cıhazım casper VIVA A2 Genişletmek için tıkla... ??? Ben Xiamoi cihazların işletim sisteminden bahsediyorum.Eğer bilmiyorsanız cevap yazmayın.
Emir Eymen dedi: Cıhazım casper VIVA A2 Genişletmek için tıkla... ??? Ben Xiamoi cihazların işletim sisteminden bahsediyorum.Eğer bilmiyorsanız cevap yazmayın.