swerky Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2022 #11 Dakikabeycik1 dedi: Hocam güçlendirilmiş batarya diye bir şey var değil mi, iPhone 6 kullanıyorum telefonda güçlendirilmiş batarya var ve güçlendirilmiş batarya 2600 mAh ve bu sayede normalde şarjı 2 saat zor dayanan iPhone 6'yı 1 gün çok rahat çıkarta biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam o da ek masraf.
Dakikabeycik1 dedi: Hocam güçlendirilmiş batarya diye bir şey var değil mi, iPhone 6 kullanıyorum telefonda güçlendirilmiş batarya var ve güçlendirilmiş batarya 2600 mAh ve bu sayede normalde şarjı 2 saat zor dayanan iPhone 6'yı 1 gün çok rahat çıkarta biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam o da ek masraf.
Dakikabeycik1 Centipat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 278 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2022 #12 swerky dedi: Hocam o da ek masraf. Genişletmek için tıkla... Hocam orası öylede zaten bu bataryayı 1 kere alıyoruz ondan dolayı bence çok da sıkıntı olmicaktır
swerky dedi: Hocam o da ek masraf. Genişletmek için tıkla... Hocam orası öylede zaten bu bataryayı 1 kere alıyoruz ondan dolayı bence çok da sıkıntı olmicaktır