ErenDemirci07 Decapat Katılım 23 Eylül 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:03 #1 Redmi Pad 2 ile uyumlu, hem basınç algılama hem de eğim algılama gibi özelliklere sahip kalem arıyorum. Hiç anlamam bu kalemlerden ama neyse, Fuchsia'nın kalemlerine bakıyorum, iyiye benziyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Redmi Pad 2 ile uyumlu, hem basınç algılama hem de eğim algılama gibi özelliklere sahip kalem arıyorum. Hiç anlamam bu kalemlerden ama neyse, Fuchsia'nın kalemlerine bakıyorum, iyiye benziyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Captfy Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 158 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:06 #2 Xiaominin varsa vardır yoksa yoktur.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.042 Çözümler 47 Yer Mersin Dün 21:11 #3 Fuschia dediklerin dandik Çin malı kalemler. Basınç algılama avuç reddi gibi özellikleri de sadece iPadlerde çalışıyor. Redmi Smart Pen alabilirsin. Daha ucuza alacağın hiçbir kalem seni memnun etmeyecek.
Fuschia dediklerin dandik Çin malı kalemler. Basınç algılama avuç reddi gibi özellikleri de sadece iPadlerde çalışıyor. Redmi Smart Pen alabilirsin. Daha ucuza alacağın hiçbir kalem seni memnun etmeyecek.