Tabletreiss Femtopat Katılım 15 Ağustos 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 20:14 #1 Sizce Redmi Pad Pro alınır mı? Fiyatı 11218 TL kalem ile birlikte 12717 TL'ye geliyor. Sizce mantıklı mı? Maksimum bütçem 13 bin TL kalemle birlikte.
Sizce Redmi Pad Pro alınır mı? Fiyatı 11218 TL kalem ile birlikte 12717 TL'ye geliyor. Sizce mantıklı mı? Maksimum bütçem 13 bin TL kalemle birlikte.
qwertybirliği Femtopat Katılım 25 Temmuz 2025 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 20:36 #2 ne için alıyorsun
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.676 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 22:26 #3 Poco Pad modeline de bakabilirsin. Tavsiyem bütçeyi 1000 TL daha artırabilirsen Xiaomi Pad 7 alman. 7+ Gen 3 daha güçlü, güç tüketimi daha iyi ve daha az ısınan bir yonga.
Poco Pad modeline de bakabilirsin. Tavsiyem bütçeyi 1000 TL daha artırabilirsen Xiaomi Pad 7 alman. 7+ Gen 3 daha güçlü, güç tüketimi daha iyi ve daha az ısınan bir yonga.
Tabletreiss Femtopat Katılım 15 Ağustos 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 22:34 #4 qwertybirliği dedi: Ne için alıyorsun. Genişletmek için tıkla... Not tutmak ve ders çalışmak için. Ayrıca uzun ömürlük önemli yani en az 3-4 yıl dayanmaıs lazım.
qwertybirliği dedi: Ne için alıyorsun. Genişletmek için tıkla... Not tutmak ve ders çalışmak için. Ayrıca uzun ömürlük önemli yani en az 3-4 yıl dayanmaıs lazım.
rainman23 Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 1.792 Çözümler 2 Salı 10:42 #5 Üstte belirtilen gibi Pad 7 alabilirsen daha iyi olur. Onunda dışında Poco Pad ile aynı cihaz olduğundan alırken fiyatı hangisinin hesaplıysa ona yönelebilirsin.
Üstte belirtilen gibi Pad 7 alabilirsen daha iyi olur. Onunda dışında Poco Pad ile aynı cihaz olduğundan alırken fiyatı hangisinin hesaplıysa ona yönelebilirsin.
qwertybirliği Femtopat Katılım 25 Temmuz 2025 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 22:41 #6 Tabletreiss dedi: Not tutmak ve ders çalışmak için. Ayrıca uzun ömürlük önemli yani en az 3-4 yıl dayanmaıs lazım. Genişletmek için tıkla... alınır
Tabletreiss dedi: Not tutmak ve ders çalışmak için. Ayrıca uzun ömürlük önemli yani en az 3-4 yıl dayanmaıs lazım. Genişletmek için tıkla... alınır
Tabletreiss Femtopat Katılım 15 Ağustos 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 22:41 #7 qwertybirliği dedi: Ne için alıyorsun. Genişletmek için tıkla... YKS için çoğunlukla not tutma ve YouTube üzerinden ders dinlemek için. Ayrıca en az 3-4 yıl beni götürmesi önemli.
qwertybirliği dedi: Ne için alıyorsun. Genişletmek için tıkla... YKS için çoğunlukla not tutma ve YouTube üzerinden ders dinlemek için. Ayrıca en az 3-4 yıl beni götürmesi önemli.
rainman23 Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 1.792 Çözümler 2 Çarşamba 10:45 #8 3-4 yıl götüreceğini düşünüyorum. Tabletler, telefonlar kadar sık değişilmiyor ve o kadar hızlı eskimiyor bence.
3-4 yıl götüreceğini düşünüyorum. Tabletler, telefonlar kadar sık değişilmiyor ve o kadar hızlı eskimiyor bence.