Elektronik Redmi Pad Pro+klavye+kalem 9.599₺

Klavye Türkçe değil ve hem kalem hem de klavye Bluetooth ile çalışıp Type-C üzerinden şarj oluyor. Yeni kullanıcı kuponu ile fiyat 9.599'a düşüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zannetmiyorum, ucuz Samsung'ların S Pen'inde batarya bile yok. Yazılım tercih meselesi.

Yazılım stabil değil ki nasıl tercih meselesi?
S Pen'de batarya olsa ne olmasa ne direkt şarj oluyor o kalem eğer denediyseniz.
S Pen ve Apple pen dışında kalem işini beceren firma var mı çok şüpheliyim.
O iki kalemde çok iyi kalemler öyle alalade kalem değil, S Pen manyetik alan ile yazım yapıyor o nedenden ötürü kusursuza yakın çalıyor, kalemle Smart things destekli cihazları bile kontrol edebiliyorsunuz batarya olsa ne olmasa ne.

Son düzenleyen: Moderatör:
S Pen'de batarya olsa ne olmasa ne direkt şarj oluyor o kalem eğer denediyseniz.
O iki kalemde çok iyi kalemler öyle alalade kalem değil, S Pen manyetik alan ile yazım yapıyor o nedenden ötürü kusursuza yakın çalıyor, kalemle Smart things destekli cihazları bile kontrol edebiliyorsunuz batarya olsa ne olmasa ne.
Dediğimi anlamadın, direkt batarya yok düşük seviye s penlerde. Yani bluetooth da yok. Uzaktan kaleme basarak kontrol edemiyorsun yani. Düz tab s9lardaki s pen böyle değil mesela. Sanki tableti alıp kullanmış gibi yazılımı stabil değil demen de ayrı bir değişik.

Yazılım stabil mi değil mi incelemedim, ürünü kullanmadım ama spen hakkında konuyu açan arkadaşın söyledikleri doğru. Bu fiyat segmentinde Samsung'un sattığı modellerde bataryasız, gecikme süresi normal spen'e göre yüksek kalemler koyuluyor(Yani sizin söylediğiniz özellikler yok). Redmi pad'ın yanında verilen kalemin özellikleri daha iyi.
Bende Samsung Galaxy Tab s7 var. İlk aldığımdan beri kalem doğru düzgün şarj tutmuyor(1 günde hiç kullanmasanız bile bitiyor).

Dediğimi anlamadın, direkt batarya yok düşük seviye S Pen'lerde. Yani Bluetooth da yok. Uzaktan kaleme basarak kontrol edemiyorsun yani. Düz Tab S9'lardaki S Pen böyle değil mesela. Sanki tableti alıp kullanmış gibi yazılımı stabil değil demen de ayrı bir değişik.

HyperOS ve MIUI'nin berbat olduğunu ve stabil olmadığını ilk benden duymadınız herhalde değil mi?
Düşük seviye S Pen'den kastığınızı anlamadım, S Pen'de zaten batarya yok kapasitör var, siz eğer S Pen denediyseniz ve şarjını böyle %10 bile azalttıysanız şarj olma yerine koyup tekrar geri çıkarttığınızda şarj durumunun %100 olduğunu görürsünüz öyle beklemenize gerek yok takıp çıkartsanız yetiyor, batarya zaten yok.

Yazılım stabil mi değil mi incelemedim, ürünü kullanmadım ama S Pen hakkında konuyu açan arkadaşın söyledikleri doğru. Bu fiyat segmentinde Samsung'un sattığı modellerde bataryasız, gecikme süresi normal S Pen'e göre yüksek kalemler koyuluyor(yani sizin söylediğiniz özellikler yok). Redmi Pad'ın yanında verilen kalemin özellikleri daha iyi.
Bende Samsung Galaxy Tab S7 var. İlk aldığımdan beri kalem doğru düzgün şarj tutmuyor(1 günde hiç kullanmasanız bile bitiyor).

Kapasitör ile alakası var o durumun hocam batarya yok içinde.

HyperOS ve MIUI'nin berbat olduğunu ve stabil olmadığını ilk benden duymadınız herhalde değil mi?
Düşük seviye S Pen'den kastığınızı anlamadım, S Pen'de zaten batarya yok kapasitör var, siz eğer S Pen denediyseniz ve şarjını böyle %10 bile azalttıysanız şarj olma yerine koyup tekrar geri çıkarttığınızda şarj durumunun %100 olduğunu görürsünüz öyle beklemenize gerek yok takıp çıkartsanız yetiyor, batarya zaten yok.

Kapasitör ile alakası var o durumun hocam batarya yok içinde.
Dostum kısacası fe modellerden çıkan kalem üst seviyelerden ucuz, tablete bağlanmayan kapasitör ya da bataryayla çalışmayan bir model. Senin dediklerin üst modellerden çıkan kalem için geçerli. Az buçuk ingilizce biliyorsan şu post'u inceleyebilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı