Redmi pad Pro vs iPad 10.nesil

Yusufzi

Decapat
Daha fazla  
PUBG için tablet alıyorum bu ikisinin arasında kaldım. Bütçe biraz kısıtlı eğer ciddi olmayacaksa Redmi alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
iPad daha iyi performans verir diye düşünüyorum sadece PUBG filan oynuycaksanız sizi 5 yıl civarı götürür tabii size kalmış.

iPad daha iyi performans verir diye düşünüyorum sadece PUBG filan oynuycaksanız sizi 5 yıl civarı götürür tabii size kalmış.

Kanka akıcıda 60 FPS sabit vermezmi pad Pro bütçe sıkıntı ipsd almam için biraz daha para biriktirmem gerekiyor çünkü

İkisi de PUBG için aynı performansı veriyor. Bende Redmi pad Pro var arkadaşımda ise iPad 9. iki tablette Ultra HD grafikleriyle 60 FPS veriyor. Ama ben size Redmi pad Pro öneriyorum. Çünkü Redmi pad Pro daha modern ve diğer oyunlarda iPad 9'dan daha iyi performans sağlıyor biz bunu arkadaşımla test ettik. Ömür olarak ikisi de seni 5 yıl götürür.

iPad daha stabil ve performanslı olacaktır bence. Redmi Pad Pro kullanmaktayım kısa bir süredir, PUBG oynamıyorum ve ağır oyun denemedim. Redmi'nin avantajları ekran büyüklüğü, depolama, microSD kart desteği, 3.5 mm kulaklık girişi, şarj hızı ve tahminen batarya süresi olacaktır.

Hocam Redmi pad Pro da Call of Duty en yüksek grafiklerde oynayın farkı anlarsınız.

Pardon yanlış anlaşılma olmuş. Ben iPad 9 vs Redmi Pad Pro sandım. iPad 10 diyorsanız iPad 10 daha güçlü bir oyun deneyimi sağlayacaktır. İyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…