Redmi Pad SE vs Redmi Pad

• Konuyu başlatan Keias
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 6.829

Keias

Decapat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Mediatek ile herkes problem yaşar. Isınma sorunları vb.
Katılıyorum ilk aldığında hiç kasma donma görmezsin fakat 1 yıl sonra falan maalesef çok fazla kasıp dönüyor mediatek helio işlemciler

Başında snapdragon okuyunca tüm işlemcilerden iyi sanmayın artık. Geçti o dünya.
Mediatekin helio serisi rezil bir seri snapdragon kat ve kat daha üstün

Merhaba arkadaşlar,

Bu iki tablet arasında kaldım. SE 8 GB RAM farkı var, Pad'in ise işlemcisi daha iyi, film dizi ve oyun için almak istiyorum.
Hocam şimdi oyun oynuyorum diyorsanız direk pad modeli çünkü oyunlardaki verim daha yüksek fakat benim için oyun önemli değil diyorsanız kesinlikle se

Merhaba arkadaşlar,

Bu iki tablet arasında kaldım. SE 8 GB RAM farkı var, Pad'in ise işlemcisi daha iyi, film dizi ve oyun için almak istiyorum.

Özelliklerine baktım Redmi pad SE modelini öneririm. Her türlü daha iyi. Eskiden Snapdragon işlemcili telefon kullanıyordum bu eskidi diyerek telefonu kardeşime verdim kendime mediatek işlemcili yeni telefon aldım. İlk günler daha iyiydi daha sonra telefonun şarjı hızlı bitmeye ve oyunlarda (PUBG tarzı değil küçük oyunlar) kasmaya başlamıştı. Şu an ben tekrardan telefon değiştirmeyi düşünüyorum eski telefonumu verdiğim kardeşim takır takır kullanmaya devam ediyor.

Ben e-kitap odaklı kullanmak için SE modelini almayı düşünüyorum.

herkese yorumları için teşekkür ediyorum, bütçemi arttırıp Redmi Pad 6 8gb aldım SD işlemcili olandan, ekranı ve işlemcisi diğer 2 tabletten daha iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı