mmuhsinn12 Hectopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #1 Telefon modeli: Redmi Note 8 Pro. Telefondaki kilit ekranında şarja takınca çıkan animasyonu tamamen nasıl kaldırabilirim? Onun yerine uygulama indirdim oradan yeni bir tane koydum ama kilit ekranındayken telefonda olan orijinal animasyon geliyor.
Telefon modeli: Redmi Note 8 Pro. Telefondaki kilit ekranında şarja takınca çıkan animasyonu tamamen nasıl kaldırabilirim? Onun yerine uygulama indirdim oradan yeni bir tane koydum ama kilit ekranındayken telefonda olan orijinal animasyon geliyor.
G3BEN Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 2.987 Makaleler 1 Çözümler 15 16 Temmuz 2023 #2 Ayarlar-Kilit Ekranı-Şarj Animasyonu şeklindeydi diye hatırlıyorum. Artı 0 Eksi
KS KS mmuhsinn12 Hectopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #3 G3BEN dedi: Ayarlar-kilit ekranı-şarj animasyonu şeklindeydi diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Şarj animasyonu diye bir şeçenek yok ayarlarda aratınca da çıkmıyor. Artı 0 Eksi
G3BEN dedi: Ayarlar-kilit ekranı-şarj animasyonu şeklindeydi diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Şarj animasyonu diye bir şeçenek yok ayarlarda aratınca da çıkmıyor.
okdsgn Decapat Katılım 1 Mart 2023 Mesajlar 265 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Designer (Tasarımcı) 19 Haziran 2024 #4 mmuhsinn12 dedi: Şarj animasyonu diye bir şeçenek yok ayarlarda aratınca da çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Telefon İngilizce dilinde ise İngilizce şekilde aratmayı dene. Telefonun dili Türkçe ise, muhtemelen o ayar yoktur. Artı 0 Eksi
mmuhsinn12 dedi: Şarj animasyonu diye bir şeçenek yok ayarlarda aratınca da çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Telefon İngilizce dilinde ise İngilizce şekilde aratmayı dene. Telefonun dili Türkçe ise, muhtemelen o ayar yoktur.
KS KS mmuhsinn12 Hectopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #5 okdsgn dedi: Telefon İngilizce dilinde ise İngilizce şekilde aratmayı dene. Telefonun dili Türkçe ise, muhtemelen o ayar yoktur. Genişletmek için tıkla... İngilizce kullanıyorum ama yine de o ayar yok. Artı 0 Eksi
okdsgn dedi: Telefon İngilizce dilinde ise İngilizce şekilde aratmayı dene. Telefonun dili Türkçe ise, muhtemelen o ayar yoktur. Genişletmek için tıkla... İngilizce kullanıyorum ama yine de o ayar yok.