Redmi serisi mi Samsung Galaxy'a serisi mi?

dorukb

Femtopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler, bir sorum olacaktı, ben 2 yıldır Redmi Note 10 Pro kullanıyorum ve memnunum ama artık değişmek istiyorum. Redmi serisi bence güzel bir fiyat performans serisi ama kararsızım. Redmi Note 14 ve Redmi Note 13 Pro arasında kaldım. Bazıları da Samsung Galaxy A35 vs. demekte. Fiyat aralığım:13.000-16.500TL

Eğer ben çok oyun oynarım performans benim için önemli derseniz Redmi Note 13 Pro
Eğer ben çok oyun oynamam gündelik hayat ve uzun vadeli güncelleme desteği benim için önemli derseni Samsung Galaxy A35

Kesinlikle Galaxy A serisi. Redmi serisi sadece yazılımndan dolayı bile seçilmez. En kötü dağıtımı alıyorlar.
Dedikleriniz arasındanda A35 hem yazılım hem donanım olarak önde. A35 mümkünse onu alın.
Eğer ben çok oyun oynarım performans benim için önemli derseniz Redmi Note 13 Pro
Eğer ben çok oyun oynamam gündelik hayat ve uzun vadeli güncelleme desteği benim için önemli derseni Samsung Galaxy A35
Hocam performans olarakta A35 bariz önde. Hem işlemcisi hem soğutması hemde optimizasyonu daha başarılı. Helio G99 artık fix hale gelmeye başladı ve Ex1280 kadar bile güçlü değil.

Son düzenleme:
Peki ne kadara bulabilirim A35'i? Biraz daha üstü var mı az fiyat farkı ile?

Peki ne kadara bulabilirim A35'i? Biraz daha üstü var mı az fiyat farkı ile?

Mağaza fiyatını hatırlamıyorum ancak internet 14bini görmeden 128 GB alabilirsiniz. İsterdeniz bir üstü A55 var ama bütçe yeterse. Bir de bir fiyatta muadili olarak Nothing Phone 1 var batarya, güncelleme desteği ve kamera olarak biraz geride ancak A35'ten bir tık daha iyi oyun performansı ve soğutma ek olarak daha premium hissiyat sunuyor. A35le benzer fiyatta 256gb versiyonu.

A35 veya A36 256 GB 18000-19000 TL'yi aşar mı? Bir de 5G farkı var mı? Mesela A35 One UI 7 alacak diye yazıyor ama 5G yazmıyor yani ikisi de mi alır yoksa biri mi alır? Samsung'u daha çok One UI 7 için istiyorum desem yeridir ama en az 256 GB depolama gerekli.

Hocam A35'te A36'da One UI 10 bile alacak. A35 gelecek 3,5 sene daha One UI ve Android, 4 senede güvenlik güncelleme desteğine sahip. A36 ise gelecek 6 sene One UI ve Android, 6 sene de güvenlik güncelleme alacak. İkisinde de 5G var. A36 256 GB 18bini aşar. A35 256 GB ise 14,500 bandında bulunuyor. Ben internet fiyatları için diyorum. Mağazada farklı olabilir.

Anladım, peki ya mi 11 serisi veya direkt mi 11 nasıl? Nereden alabilirim? Xiaomi alışmış biriyim ve sanırım tekrar Xiaomi telefon alacağım. Fiyat sınırım 20.000TL'nin üstüne çıksa mükemmel telefonlar var ama maalesef imkanı yok.

Artık sıfır olarak bulabileceğinizi sanmıyorum. 2.el bulunur. Samsung'a yönelmenizi öneririm. Maalesef dediğiniz gibi 20bin üstünde başlıyor cidden konforlu denebilecek telefonlar.

Artık sıfır olarak bulabileceğinizi sanmıyorum. 2.el bulunur. Samsung'a yönelmenizi öneririm. Maalesef dediğiniz gibi 20bin üstünde başlıyor cidden konforlu denebilecek telefonlar.

Görüştüklerim Samsung için sadece üst segment olanlar alınır(S20vb.) Dedi. Orta segment ise Redmi serisi ucuz ve güzel dediler ve Samsung yerine tercih edilebilirmiş ve bence de biraz baktım kamera olarak ve batarya için Samsung orta segment alınmaz ve gündelik için hem de oyun için Redmi Note 14 Pro veya Note 13 Pro alacağım galiba. Xiaomi de bildiğiniz 20.000 TL altına kaliteli bir model var mı? Mümkün ise 20.000TL altı modelleri söyleyebilir misiniz biraz iyi olanlardan? Abartı özellik beklemiyorum zaten orta segment

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…