Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.438 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Haziran 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. Hafif çok az bir çizik var 2. el temız 2 aylık band Pro 300₺ ye alınır mı? Mi Band 7 veya Huawei band 7'den farkı var mı?
Merhaba arkadaşlar. Hafif çok az bir çizik var 2. el temız 2 aylık band Pro 300₺ ye alınır mı? Mi Band 7 veya Huawei band 7'den farkı var mı?
TURKISHPOWA Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 467 Çözümler 2 12 Haziran 2023 #2 İkinci el akıllı saat alınmaz. Her türlü dolandırılacaksınız.
Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.438 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Haziran 2023 #3 TURKISHPOWA dedi: İkinci el akıllı saat alınmaz. Her türlü dolandırılacaksınız. Genişletmek için tıkla... Dolaptan alıyorum dolandırılmam merak etmeyin ben alınır mı diye sordum ?
TURKISHPOWA dedi: İkinci el akıllı saat alınmaz. Her türlü dolandırılacaksınız. Genişletmek için tıkla... Dolaptan alıyorum dolandırılmam merak etmeyin ben alınır mı diye sordum ?
TURKISHPOWA Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 467 Çözümler 2 13 Haziran 2023 #4 Bilgici1 dedi: Dolaptan alıyorum dolandırılmam merak etmeyin ben alınır mı diye sordum? Genişletmek için tıkla... Bende size dolandırılırsınız derken para anlamında demedim, belirtilmeyen bir sürü sorun çıkar anlamında dedim?
Bilgici1 dedi: Dolaptan alıyorum dolandırılmam merak etmeyin ben alınır mı diye sordum? Genişletmek için tıkla... Bende size dolandırılırsınız derken para anlamında demedim, belirtilmeyen bir sürü sorun çıkar anlamında dedim?
Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.438 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Haziran 2023 #5 TURKISHPOWA dedi: Bende size dolandırılırsınız derken para anlamında demedim, belirtilmeyen bir sürü sorun çıkar anlamında dedim? Genişletmek için tıkla... hmm şuan anladım. hocam huawei band 7 ye karar verdım galıba sıfır.
TURKISHPOWA dedi: Bende size dolandırılırsınız derken para anlamında demedim, belirtilmeyen bir sürü sorun çıkar anlamında dedim? Genişletmek için tıkla... hmm şuan anladım. hocam huawei band 7 ye karar verdım galıba sıfır.