seloacar Centipat Katılım 13 Ağustos 2024 Mesajlar 77 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar merhaba, ben Redmi'den tablet aldı klavyesi ile memnunum, işimi gayet iyi görüyor ama bu Smart pen kalemi nasıl kapatacağım? Durmadam şarjı gidiyor ve lazım olduğunda şarjı kalmıyor, yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Kasım 2024
Arkadaşlar merhaba, ben Redmi'den tablet aldı klavyesi ile memnunum, işimi gayet iyi görüyor ama bu Smart pen kalemi nasıl kapatacağım? Durmadam şarjı gidiyor ve lazım olduğunda şarjı kalmıyor, yardımcı olur musunuz?
The Notorious Kilopat Cep Doktoru Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 3.308 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #2 Tablette takacak bir yer yok mu? Hemde bağlantıyı kesersen kapanır. Benim kalemimde şarjlı ve sürekli şarj yuvasında olduğu için sorun olmuyor.
Tablette takacak bir yer yok mu? Hemde bağlantıyı kesersen kapanır. Benim kalemimde şarjlı ve sürekli şarj yuvasında olduğu için sorun olmuyor.