xProBabacanDelikanlıAdamx Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 88 15 Ekim 2023 #1 Redmi telefonum var ve SIM kartını takınca telefon okuyor ama internete bağlanmıyor. İki tane SIM girişi var ikisini de denedim aynı sorun.
Redmi telefonum var ve SIM kartını takınca telefon okuyor ama internete bağlanmıyor. İki tane SIM girişi var ikisini de denedim aynı sorun.
3 391065 Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 5.249 Çözümler 63 15 Ekim 2023 #2 Normal şebekeyi görüyor mu? GSM olarak çağrı vs çalışıyor mu?
LionelHezarfen Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 582 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 / GTX 1650 Ventus / A520M-A PRO / MSI Spatium M371 M.2 SSD 500 GB / DeepCool CC560 V2 / 700W PSU Cinsiyet Erkek Meslek Messici 15 Ekim 2023 #3 Şebeke görüyor mu hocam.
MEHM3TEMİR Decapat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 350 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #4 xProBabacanDelikanlıAdamx dedi: Redmi telefonum var ve SIM kartını takınca telefon okuyor ama internete bağlanmıyor. İki tane SIM girişi var ikisini de denedim aynı sorun. Genişletmek için tıkla... Hattınız aylık faturalımı yoksa kontörlümü
xProBabacanDelikanlıAdamx dedi: Redmi telefonum var ve SIM kartını takınca telefon okuyor ama internete bağlanmıyor. İki tane SIM girişi var ikisini de denedim aynı sorun. Genişletmek için tıkla... Hattınız aylık faturalımı yoksa kontörlümü
Ç ÇAĞRl Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 702 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #5 xProBabacanDelikanlıAdamx dedi: Redmi telefonum var ve SIM kartını takınca telefon okuyor ama internete bağlanmıyor. İki tane SIM girişi var ikisini de denedim aynı sorun. Genişletmek için tıkla... Cihaz yurt dışımı?
xProBabacanDelikanlıAdamx dedi: Redmi telefonum var ve SIM kartını takınca telefon okuyor ama internete bağlanmıyor. İki tane SIM girişi var ikisini de denedim aynı sorun. Genişletmek için tıkla... Cihaz yurt dışımı?
xProBabacanDelikanlıAdamx Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 88 21 Ekim 2023 #6 391065 dedi: Normal şebekeyi görüyor mu? GSM olarak çağrı vs çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Görmüyor şu an 1 hafta önce görüyordu ama. ÇAĞRl dedi: Cihaz yurt dışı mı? Genişletmek için tıkla... Evet yurt dışı. MEHM3TEMİR dedi: Hattınız aylık faturalımı yoksa kontörlümü. Genişletmek için tıkla... Kontörlü hocam geçen hafta kontur yüklemiştim.
391065 dedi: Normal şebekeyi görüyor mu? GSM olarak çağrı vs çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Görmüyor şu an 1 hafta önce görüyordu ama. ÇAĞRl dedi: Cihaz yurt dışı mı? Genişletmek için tıkla... Evet yurt dışı. MEHM3TEMİR dedi: Hattınız aylık faturalımı yoksa kontörlümü. Genişletmek için tıkla... Kontörlü hocam geçen hafta kontur yüklemiştim.
mrg4dget Centipat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 260 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Android... Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ekim 2023 #7 xProBabacanDelikanlıAdamx dedi: Görmüyor şu an 1 hafta önce görüyordu ama. Genişletmek için tıkla... *#06# imei kontrolü yapın
xProBabacanDelikanlıAdamx dedi: Görmüyor şu an 1 hafta önce görüyordu ama. Genişletmek için tıkla... *#06# imei kontrolü yapın