PC_Palwancik Femtopat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #31 user716512 dedi: Tmcars'da her şey iknici el olarak satılıyor, ben bizzat telefon mağazasına gidip almanızı öneririm hem deneyimlemiş olursunuz, illaki Online alacağım diyorsan link vereyim. Купить Samsung Galaxy A22 4GB/128GB (белый) в Ашхабаде Купить Samsung Galaxy A22 4GB/128GB (белый) goozle.com.tm Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
user716512 dedi: Tmcars'da her şey iknici el olarak satılıyor, ben bizzat telefon mağazasına gidip almanızı öneririm hem deneyimlemiş olursunuz, illaki Online alacağım diyorsan link vereyim. Купить Samsung Galaxy A22 4GB/128GB (белый) в Ашхабаде Купить Samsung Galaxy A22 4GB/128GB (белый) goozle.com.tm Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 8 Haziran 2023 #32 İkiside çok uzun ömürlü markalar. Fakat Redmi de garip hatalar oluyor, bu hatalar geçici ve kısa süreli oluyor.
İkiside çok uzun ömürlü markalar. Fakat Redmi de garip hatalar oluyor, bu hatalar geçici ve kısa süreli oluyor.
PC_Palwancik Femtopat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #33 XEfe.Bey dedi: İkisi de çok uzun ömürlü markalar. Fakat Redmi'de garip hatalar oluyor, bu hatalar geçici ve kısa süreli oluyor. Genişletmek için tıkla... Haklısın. RedStone18 dedi: İkisi de değil. https://www.hepsiburada.com/mega-nokia-1200-tuslu-telefon-pm-HBC00002Y2CD3 1GB hafıza ve 384MB RAM daha ne istiyoruz roket mi yollayacağız? Genişletmek için tıkla... Hayır ben seninki gibi telefon kullanmayacagım daha akıllı telefon almayı düşünüyorum Son düzenleme: 8 Haziran 2023
XEfe.Bey dedi: İkisi de çok uzun ömürlü markalar. Fakat Redmi'de garip hatalar oluyor, bu hatalar geçici ve kısa süreli oluyor. Genişletmek için tıkla... Haklısın. RedStone18 dedi: İkisi de değil. https://www.hepsiburada.com/mega-nokia-1200-tuslu-telefon-pm-HBC00002Y2CD3 1GB hafıza ve 384MB RAM daha ne istiyoruz roket mi yollayacağız? Genişletmek için tıkla... Hayır ben seninki gibi telefon kullanmayacagım daha akıllı telefon almayı düşünüyorum