Çözüldü Redmi Watch 5 active saate oyun nasıl yüklenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TatlıTürkiye

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar Redmi Watch 5 active cihazıma oyun yüklemek istiyorum. Nasıl yapılabilir?

@Ryan Goslingk beğenmedim ifadesini neden attınız hocam?

Son düzenleme:
Çözüm
Arkadaşlar Redmi Watch 5 active cihazıma oyun yüklemek istiyorum. Nasıl yapılabilir?

Mi Fitness'ın modlanmış versiyonları var Redmi Watch 4'te kullanılıyor. Değişik kadranlar, hareketli kadranlar ve birçok özellik daha vardı ama oyun yüklemek mümkün değildir Watch 5 Active'de.

Öyle bir şey mümkün değil diye biliyorum. Çok ifade çok rahatsız ettiyse kaldırırım sorun değil.

Mi Fitness'ın modlanmış versiyonları var Redmi Watch 4'te kullanılıyor. Değişik kadranlar, hareketli kadranlar ve birçok özellik daha vardı ama oyun yüklemek mümkün değildir Watch 5 Active'de.

Çözüm
Öyle bir şey mümkün değil diye biliyorum. Çok ifade çok rahatsız ettiyse kaldırırım sorun değil.
Yok hocam etmedi koyabilirsiniz.

Modlu yükledim ancak uygulama bulamıyorum.

Modlu mi fitness önerebilir misiniz hocam?

Son düzenleme:
Modlu yükledim ancak uygulama bulamıyorum.

Modlu mi fitness önerebilir misiniz hocam?

Modlu kurduysanız ve halen uygulama göremiyorsanız Redmi Watch 5 active şu an için uygulama yükleme söz konusu değildir hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…