Drivefast Hectopat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 1.167 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2024 #1 Merhaba Redmi Watch 5 active bir saatim var ve Türkiye bölgesinde Alexa kullanılamıyor diyor. Ne yapabilirim, var mı bir öneriniz?
Merhaba Redmi Watch 5 active bir saatim var ve Türkiye bölgesinde Alexa kullanılamıyor diyor. Ne yapabilirim, var mı bir öneriniz?
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.498 Makaleler 11 Çözümler 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2024 #2 Drivefast dedi: Merhaba Redmi Watch 5 active bir saatim var ve Türkiye bölgesinde Alexa kullanılamıyor diyor. Ne yapabilirim, var mı bir öneriniz? Genişletmek için tıkla... Bölgeyi değiştirmeyi denediniz mi?
Drivefast dedi: Merhaba Redmi Watch 5 active bir saatim var ve Türkiye bölgesinde Alexa kullanılamıyor diyor. Ne yapabilirim, var mı bir öneriniz? Genişletmek için tıkla... Bölgeyi değiştirmeyi denediniz mi?
Drivefast Hectopat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 1.167 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2024 #3 Yerayay dedi: Bölgeyi değiştirmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan falan kurcaladım ama bölge ile ilgili hiçbir şey bulamadım.
Yerayay dedi: Bölgeyi değiştirmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan falan kurcaladım ama bölge ile ilgili hiçbir şey bulamadım.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.498 Makaleler 11 Çözümler 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2024 #4 Drivefast dedi: Ayarlardan falan kurcaladım ama bölge ile ilgili hiçbir şey bulamadım. Genişletmek için tıkla... Mi fitness saat ayarlarına baktınız mı orda belki vardır.
Drivefast dedi: Ayarlardan falan kurcaladım ama bölge ile ilgili hiçbir şey bulamadım. Genişletmek için tıkla... Mi fitness saat ayarlarına baktınız mı orda belki vardır.
Drivefast Hectopat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 1.167 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2024 #5 Yerayay dedi: Mi fitness saat ayarlarına baktınız mı orada belki vardır. Genişletmek için tıkla... Hallettim hocam sadece 4 seçenek var hava durumu nasıl falan çok da işe yarar bir şey değilmiş.
Yerayay dedi: Mi fitness saat ayarlarına baktınız mı orada belki vardır. Genişletmek için tıkla... Hallettim hocam sadece 4 seçenek var hava durumu nasıl falan çok da işe yarar bir şey değilmiş.
kumejidoto Decapat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #6 Nasıl yaptınız hocam bulamıyorum bölge değiştirmeyi.
Drivefast Hectopat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 1.167 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #7 kumejidoto dedi: Nasıl yaptınız hocam bulamıyorum bölge değiştirmeyi. Genişletmek için tıkla... Hocam sıfırlamanız gerekiyor ilk başta size bölge sorduğu zaman Almanya'yı seçin olur.
kumejidoto dedi: Nasıl yaptınız hocam bulamıyorum bölge değiştirmeyi. Genişletmek için tıkla... Hocam sıfırlamanız gerekiyor ilk başta size bölge sorduğu zaman Almanya'yı seçin olur.