Redmi Watch 5 Lite alınır mı?

MehmetByzt

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R7 240 Ekran Kartı, i5 650 İşlemci
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Redmi Watch 5 Lite akıllı saat alınır mı? Ya da bu fiyata başka alternatifler var mı? Sesli görüşme olması lazım bu saatte oldukça işime yarar.

Merhaba arkadaşlar. Redmi Watch 5 Lite akıllı saat alınır mı? Ya da bu fiyata başka alternatifler var mı? Sesli görüşme olması lazım bu saatte oldukça işime yarar.

Karar sizin onun yerine Samsung'a da yönelenebilir hangisinin tasarımı iyi geldiyse size Redmi Samsung'a göre daha pahalıdır ama alırsanız uzun yıllarca kullanırsınız öyle bir garantisi de vardır yılların markası sonuçta bütçeyi öğrenirsem önerebilirim.

Bütçe yüksekse bunu da önerebilirim en çok satan ve beyaz kordon seçeneğide var şu an Samsung'un saat olarak en çok satanı görünüyor alıcıları da gayet memnun sesli görüşme özelliğide var bu arada.

Son düzenleme:

Bütçem 2000 - 2200 arası. O kadar çıkamıyorum maalesef. Okula gidip gelmeye ve arada sesli konuşmaya yardımcı olsa bile yeter bana.

Bütçem 2000 - 2200 arası. O kadar çıkamıyorum maalesef. Okula gidip gelmeye ve arada sesli konuşmaya yardımcı olsa bile yeter bana.

Anladım Huawei'lere bakın diyeceğim fakat onların da ekranları küçücük Samsung'un fit modelleri var aslında oda alınabilir veya en kötü sahibinden Apple Watch da alabilirsiniz series 4 filan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…