Redmi Watch 5 Lite'a geçilir mi?

Rtx 4090 FE

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
monster abra a5 17.4.4
3060 105W
i7 11800H
32 gb çift kanal ram
1 tb samsung m.2 nvme ssd
1b kioxia excaria pro
Merhaba. Mi Band 6 kullanıyorum Redmi Watch 5 Lite'a geçilir mi? Daha detaylı spor analizleri sunuyor mu? Vodafone'dan tarifeme ek almayı düşünüyorum.

Merhaba Mi Band 6 kullanıyorum Redmi Watch 5 Lite'a geçilir mi daha detaylı spor analizleri sunuyor mu Vodafone'dan tarifeme ek almayı düşünüyorum.

Ya da bu fiyat bandında başka bir şey önerebilirsiniz telefonum Redmi Note 12 Pro 4G.

Watch 5 uyku takibinde daha detaylı bilgiler sunabiliyor ayrıca içerisinde dahili GPS de var. Yani telefona bağlamana gerek kalmadan adım bilgini vesaire hesaplayabiliyor. Kalp atış hızını ise daha stabil gösteriyor.

Watch 5 uyku takibinde daha detaylı bilgiler sunabiliyor ayrıca içerisinde dahili GPS de var. Yani telefona bağlamana gerek kalmadan adım bilgini vesaire hesaplayabiliyor. Kalp atış hızını ise daha stabil gösteriyor.

Faturama ek 249 TL 12 ay sizce alınır mı? 2980 TL'ye geliyor yoksa 2000 TL'ye 3 taksit mi almak daha mantıklı.

Faturama ek 249 TL 12 ay sizce alınır mı? 2980 TL'ye geliyor yoksa 2000 TL'ye 3 taksit mi almak daha mantıklı.

1000 TL fark edecek. Zorunda değilsen 12 ay değil de 3 taksit çok daha mantıklı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı