Redmi'den IPhone'a geçmek

TR cihazı alırım olmadı hocam. Arada pek bir fark oynamıyor.

TR alırsanız satma konusunda sıkıntı yaşayacağınız zannetmiyorum keza şu an bile ikinci el piyasasında 7'ler 8'ler dönüyor

Satmayı düşünüyorsanız ileride TR cihazı alın o zaman hocam hem daha iyi olur sizin için de. Temiz bulunursa o zaman alınabilir.

Güzel bir ön yargı.

Ön yargı demek yanlış hocam arkadaş kendi deneyimlerinden çıkardığı sonucu aktarmış gibi geldi bana.

@Ahmt1 Ön yargı değil harbiden aşırı kötü. Redmi Note 8 Pro kullanıyorum ben hayatımda böyle sorunlu telefon görmedim. Dokunmatikleri zaten biryerden sonra bozuluyor onu geçtim ben niye kendi telefonumda reklam izliyorum? Diğer modellerinde pek farkı olduğunu düşünmüyorum sosyalde gelen mesajlara göre.

Redminin en düşük modellerini kullanıp sonra markayı kötüleyenleri anlamıyorum. Bi note 13 pro 5g al bakalım aynısını diyebilecek misin? Xiaominin o zamanlar düşük model, uygun fiyatlı diye sattığı telefonlar. Bunları yaşaman normal.

Bu telefon çıktığı zamanın Note 13 Pro'suydu. Emin ol herkes Redmi'nin ne olduğunu biliyor.

Cevaplara bak, bu ne Iphone fanboyluğu. Sanki Iphone'dan başka kaliteli bir telefon yoktur onların gözünde.

Cevaplara bak, bu ne iPhone fanboyluğu. Sanki IPhone'dan başka kaliteli bir telefon yoktur onların gözünde.

Fanboyluk yaptığım herhangi bir kısmı gösterebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…