6 648148 Centipat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 847 Çözümler 1 14 Kasım 2024 #11 Cid_Kagenou dedi: Brawl Stars veya PUBG hakkında bir bilgim yok. Sizin dediğiniz şey "daha sosyal medyaya girerken kasıyor" objektif olmadığınız daha buradan belli. Telefon hâlâ ilk gündeki gibi aynı performansı veriyor. Genişletmek için tıkla... Evet kasıyor Instagram'da doğru düzgün dolaşamıyorum onu da geçtim daha kamerası 60 FPS bile veremiyor Redmi fanı olmayı kesin lütfen
Cid_Kagenou dedi: Brawl Stars veya PUBG hakkında bir bilgim yok. Sizin dediğiniz şey "daha sosyal medyaya girerken kasıyor" objektif olmadığınız daha buradan belli. Telefon hâlâ ilk gündeki gibi aynı performansı veriyor. Genişletmek için tıkla... Evet kasıyor Instagram'da doğru düzgün dolaşamıyorum onu da geçtim daha kamerası 60 FPS bile veremiyor Redmi fanı olmayı kesin lütfen
Cid_Kagenou Decapat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 2.001 Makaleler 2 Çözümler 21 14 Kasım 2024 #12 648148 dedi: Evet kasıyor Instagram'da doğru düzgün dolaşamıyorum onu da geçtim daha kamerası 60 FPS bile veremiyor Redmi fanı olmayı kesin lütfen Genişletmek için tıkla... Redmi fanlığı ile alakası yok. Yanlışınız var ve ben bunu düzeltmeye çalışıyorum. Kamerası 60 fps veremiyor derken?
648148 dedi: Evet kasıyor Instagram'da doğru düzgün dolaşamıyorum onu da geçtim daha kamerası 60 FPS bile veremiyor Redmi fanı olmayı kesin lütfen Genişletmek için tıkla... Redmi fanlığı ile alakası yok. Yanlışınız var ve ben bunu düzeltmeye çalışıyorum. Kamerası 60 fps veremiyor derken?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.236 Makaleler 6 Çözümler 147 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 14 Kasım 2024 #13 Redmi serisi alınmaz.
6 648148 Centipat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 847 Çözümler 1 14 Kasım 2024 #14 Heribert Yavuz dedi: Redmi serisi alınmaz. Genişletmek için tıkla... Kendim bizzat o kadar Redmi telefonu kullanmama ragmen katiliyorum.
Heribert Yavuz dedi: Redmi serisi alınmaz. Genişletmek için tıkla... Kendim bizzat o kadar Redmi telefonu kullanmama ragmen katiliyorum.
M mahmutabe Centipat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #15 Benim arkadaşımdan Redmi Note 12 var oyun oynuyor ama cihazla parmak izi okumada sıkıntı dediydi daha başka şey var mı hatirlamadim.
Benim arkadaşımdan Redmi Note 12 var oyun oynuyor ama cihazla parmak izi okumada sıkıntı dediydi daha başka şey var mı hatirlamadim.