Zachriel901 Picopat Katılım 23 Mayıs 2025 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2025 #51 C H O S E N dedi: Eskiden eklemiş demek ki araştır istiyosan Genişletmek için tıkla... yok reis sana yazdığım gün yaptırdım arkadaşa
C H O S E N dedi: Eskiden eklemiş demek ki araştır istiyosan Genişletmek için tıkla... yok reis sana yazdığım gün yaptırdım arkadaşa
N neganzz Decapat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 19:11 #52 Redot'un fiziksel kartıyla atmden para çekerken komisyon ne kadar var mı bilen? HSBC'de komisyonsuz diye bişey görmüştüm doğru mudur?
Redot'un fiziksel kartıyla atmden para çekerken komisyon ne kadar var mı bilen? HSBC'de komisyonsuz diye bişey görmüştüm doğru mudur?
N nyanko sensei Centipat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 22:42 #53 neganzz dedi: Redot'un fiziksel kartıyla atmden para çekerken komisyon ne kadar var mı bilen? HSBC'de komisyonsuz diye bişey görmüştüm doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Normalde komisyon ne kadar hocam?
neganzz dedi: Redot'un fiziksel kartıyla atmden para çekerken komisyon ne kadar var mı bilen? HSBC'de komisyonsuz diye bişey görmüştüm doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Normalde komisyon ne kadar hocam?
reinsy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.626 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:20 #54 neganzz dedi: Redot'un fiziksel kartıyla ATM'den para çekerken komisyon ne kadar var mı bilen? HSBC'de komisyonsuz diye bir şey görmüştüm doğru mudur? Genişletmek için tıkla... HSBC UK şu an türklere hesap açmiyor. nyanko sensei dedi: Normalde komisyon ne kadar hocam? Genişletmek için tıkla... Currency conversion fee: 1% ATM withdrawal fee: 2% No additional fee for local currency withdrawals. Non-local currency withdrawals incur an additional 1.2% foreign transaction fee. Dumduz %4.2 fee var cok yuksek.
neganzz dedi: Redot'un fiziksel kartıyla ATM'den para çekerken komisyon ne kadar var mı bilen? HSBC'de komisyonsuz diye bir şey görmüştüm doğru mudur? Genişletmek için tıkla... HSBC UK şu an türklere hesap açmiyor. nyanko sensei dedi: Normalde komisyon ne kadar hocam? Genişletmek için tıkla... Currency conversion fee: 1% ATM withdrawal fee: 2% No additional fee for local currency withdrawals. Non-local currency withdrawals incur an additional 1.2% foreign transaction fee. Dumduz %4.2 fee var cok yuksek.