Redotpay kartımı Apple Pay'e ekleyemiyorum. Kart bilgilerinizi doğrulayın yazıyor fakat bütün bilgiler doğru bölgeyi de değiştirdim olmuyor. Bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Redotpay kartımı Apple Pay'e ekleyemiyorum. Kart bilgilerinizi doğrulayın yazıyor fakat bütün bilgiler doğru bölgeyi de değiştirdim olmuyor. Bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
uygulama içinden ekleme seçeneği var ordan ekleyebeilirsin fakat bence zen uygulamasını kullan güncel olarak hem redot hemde zen uygulamasını kullanıyorum zen daha kolay
Uygulama içinden ekleme seçeneği var oradan ekleyebeilirsin fakat bence zen uygulamasını kullan güncel olarak hem redot hem de zen uygulamasını kullanıyorum zen daha kolay
şuan açık fakat hesabı oluşturduktan sonra hesabı türk kimliğinle açmak zorunlu herneyse hesabı açtıktan sonra ülkeni almanya yapıyorsun kartı aldıktan soınra tekrardan türkiye yapabiliyorsun ve karttan para atrıyorsun kart bilgilerini girerek
üstte anklattığımın aynısını yap hesap ayarlarından sadece ülkeni almanya ya da ingiltere yaparak sanal kart al kart bilgilerini girerek para aktarabilirsin
üstte anklattığımın aynısını yap hesap ayarlarından sadece ülkeni almanya ya da ingiltere yaparak sanal kart al kart bilgilerini girerek para aktarabilirsin