farukşen Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:46 #1 Merhaba arkadaşlar, 1000–2000₺ arası bütçem var, biraz araştırdım ve şu 3 model arasında kaldım. — görüşlerinizi almak istiyorum. Performans benim için öncelikli. Redragon Aryaman K569. Logitech G213 Prodigy. HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU
Merhaba arkadaşlar, 1000–2000₺ arası bütçem var, biraz araştırdım ve şu 3 model arasında kaldım. — görüşlerinizi almak istiyorum. Performans benim için öncelikli. Redragon Aryaman K569. Logitech G213 Prodigy. HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 1.419 Çözümler 1 Yer İzmir Bugün 02:57 #2 farukşen dedi: Merhaba arkadaşlar, 1000–2000₺ arası bütçem var, biraz araştırdım ve şu 3 model arasında kaldım. — görüşlerinizi almak istiyorum. Performans benim için öncelikli. Redragon Aryaman K569. Logitech G213 Prodigy. HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Genişletmek için tıkla... Performans öncelikliyse hiçbiri. F87 Pro alın. Bütçenin en iyisi.
farukşen dedi: Merhaba arkadaşlar, 1000–2000₺ arası bütçem var, biraz araştırdım ve şu 3 model arasında kaldım. — görüşlerinizi almak istiyorum. Performans benim için öncelikli. Redragon Aryaman K569. Logitech G213 Prodigy. HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Genişletmek için tıkla... Performans öncelikliyse hiçbiri. F87 Pro alın. Bütçenin en iyisi.
farukşen Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 48 dakika önce #3 farukşen dedi: 1000–2000₺ arası bütçem var, biraz araştırdım ve şu 3 model arasında kaldım. — görüşlerinizi almak istiyorum. Performans benim için öncelikli. Genişletmek için tıkla... ca9an dedi: Performans öncelikliyse hiçbiri. F87 Pro alın. Bütçenin en iyisi. Genişletmek için tıkla... Peki F87 ve F87 Pro arasındaki fark nedir? Hangisini tercih etmeyelim oyun performansı için
farukşen dedi: 1000–2000₺ arası bütçem var, biraz araştırdım ve şu 3 model arasında kaldım. — görüşlerinizi almak istiyorum. Performans benim için öncelikli. Genişletmek için tıkla... ca9an dedi: Performans öncelikliyse hiçbiri. F87 Pro alın. Bütçenin en iyisi. Genişletmek için tıkla... Peki F87 ve F87 Pro arasındaki fark nedir? Hangisini tercih etmeyelim oyun performansı için
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 1.419 Çözümler 1 Yer İzmir 37 dakika önce #4 farukşen dedi: Peki F87 ve F87 Pro arasındaki fark nedir? Hangisini tercih etmeyelim oyun performansı için Genişletmek için tıkla... Oyuna etki edecek bir performans farkları yok. Pro daha iyi bir malzeme kullanıyor ve switch farkları var.
farukşen dedi: Peki F87 ve F87 Pro arasındaki fark nedir? Hangisini tercih etmeyelim oyun performansı için Genişletmek için tıkla... Oyuna etki edecek bir performans farkları yok. Pro daha iyi bir malzeme kullanıyor ve switch farkları var.
farukşen Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 dakika önce #5 ca9an dedi: Oyuna etki edecek bir performans farkları yok. Pro daha iyi bir malzeme kullanıyor ve switch farkları var. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
ca9an dedi: Oyuna etki edecek bir performans farkları yok. Pro daha iyi bir malzeme kullanıyor ve switch farkları var. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 1.419 Çözümler 1 Yer İzmir 29 dakika önce #6 farukşen dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.