Redragon Aryaman K569RGB alınır mı?

Bütçe
Bir klavyeye 1500'den fazla vermem.
Hocam eksi yönleri var mı acaba senin için şöyle olsaymış falan.

RGB parlaklığı gece için yeterli fakat gündüz bir tık daha yüksek olabilirmiş. Bir de klavyenin kendisine. Ait bir yazılımı yok. İnternetten Türkiye'de olmayan V2 Black versiyonunun yazılımını indirerek kullanıyorum. Onun dışında bir eksiği yok. 9 renk modu var. Ayrı ayrı parlaklıkları, hızları ve yönleri ayarlanabiliyor. Sesi çok yüksek de değil çok düşük de değil. Tam ayarında. Görünüş olarak da gayet iyi.

RGB parlaklığı gece için yeterli fakat gündüz bir tık daha yüksek olabilirmiş. Bir de klavyenin kendisine. Ait bir yazılımı yok. İnternetten Türkiye'de olmayan V2 Black versiyonunun yazılımını indirerek kullanıyorum. Onun dışında bir eksiği yok. 9 renk modu var. Ayrı ayrı parlaklıkları, hızları ve yönleri ayarlanabiliyor. Sesi çok yüksek de değil çok düşük de değil. Tam ayarında. Görünüş olarak da gayet iyi.
Merhabalar bende bunu almayı dusunuyom alayım mı hala memnun musunuz

Sıkıntısı yok. Switch konusunu bilmiyorum fakat içinden switch değiştirme aparatı çıkıyor.
Bir sıkıntısı var mı bir de bunun switchleri çıkıyor mu farklı bir switch ile değişiyor mi? Blue switch vb...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı