Redragon Dark Avenger K568 V2 klavye alınır mı?

SOULİANİS

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Kendime Max 800TL bütçeli bir klavye almak istiyorum o yüzden bayağı bir araştırdım Amazon da gördüğüm.

Bu klavye sizce iyi mi değilse bildiğiniz bir ürün var mı? Ayrıca Trendyol'da bu klavye bayağı ucuz Amazon'a göre ben yanlış bir modele mi bakıyorum.

Redragon k552-r klawyeyi kullanıyorum. Çok yay sesi var. Eğer yaya sesi sizi rahatsız ederse almayın derim. Fakat bu benim kullandığım modelde var bu mıdelde mevcutmudur bilmiyorum. Ama duyduğuma göre redragonun bu tarz klawyelerinde yay sesi mevcut

Redragon K552-R klawyeyi kullanıyorum. Çok yay sesi var. Eğer yaya sesi sizi rahatsız ederse almayın derim. Fakat bu benim kullandığım modelde var bu mıdelde mevcut mudur bilmiyorum. Ama duyduğuma göre Redragon'un bu tarz klawyelerinde yay sesi mevcut.

Peki Trendyol da ki fiyat beni şüpheye düşürdü sizce güvenilir mi?

İkisi de tükenmiş gözüküyor yoksa o fiyatlara kaçmazdı. Şimdi fiyatları 1000 TL'yi geçiyor.

Trendyol'da tükendiğini fark etmemiştim teşekkürler Amazon'da hala duruyor ama o fiyata yukarıda yazıldığı gibi yay sesi olan bir klavye almamalıyım galiba.
Peki bu klavye hakkında bir bilginiz var mı ben daha öncesinde Warlock modelini kullanmıştım ve W ve D tuşları bir zaman sonra çalışmamıştı Switch değişerek sorunu çözmüştüm ama çok sıkıntılı bir klavyeydi.

Trendyol'da tükendiğini fark etmemiştim teşekkürler Amazon'da hala duruyor ama o fiyata yukarıda yazıldığı gibi yay sesi olan bir klavye almamalıyım galiba.
Peki bu klavye hakkında bir bilginiz var mı ben daha öncesinde Warlock modelini kullanmıştım ve W ve D tuşları bir zaman sonra çalmamıştı Switch değişerek sorunu çözmüştüm ama çok sıkıntılı bir klavyeydi.
1 yıldır kullanıyorum ben ilandaki aldığım klavyeyi kullanıyorum. Memnunum. Bir sorunu görmediğim daha.

Daha çok kodlama için kullanıyorum.
Tasarımı da güzel.
Modları sınırlı olabilir ama ben genelde tek renk kullanıyorum. Full Mavi yada full yeşil kullanıyorum.

1 yıldır kullanıyorum ben ilandaki aldığım klavyeyi kullanıyorum. Memnunum. Bir sorunu görmediğim daha.

Tasarımı da güzel.

Redragon'dan bahsediyorsun değil mi?

Tasarımı da güzel.
Modları sınırlı olabilir ama ben genelde tek renk kullanıyorum. Full mavi ya da Full yeşil kullanıyorum.

Teşekkürler bu arada fiyatı değişmezse biraz bekleyip almayı düşünüyorum.

Bildiğiniz ve önerebileceğiniz %60 veya değil fark etmez bir klavye var mı? 800 TL Max fiyat. Pek fazla olmadığını biliyorum piyasada ama yine de gözümden kaçma olasılığı olduğu için soruyorum.

Bildiğiniz ve önerebileceğiniz %60 veya değil fark etmez bir klavye var mı? 800 TL Max fiyat. Pek fazla olmadığını biliyorum piyasada ama yine de gözümden kaçma olasılığı olduğu için soruyorum.
Maalesef benim bilgim yoktur öyle, kusura bakma. Almak istersen eğer bahsettiğin ürünü, güzel ürün bir sorun görmedim ben.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı