Redragon Dark Avenger K568RGB-2 Makro ve RGB Yazılımı

illusion

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar hepinize,

Redragon K568 için internette yazılım bulmak zor. Brezilya sitesinde çalışan driver var ama bu da Portekizce dil ile geliyor. Ben de bu yazılımı İngilizce'ye çevirdim daha rahat kullanabilmek için. Uygulama ile her tuşa ayrı renk verip makro da atayabiliyorsunuz.

Çevirirken ışık profillerinin ismini kendim verdim çünkü orijinal isimleri anlamlı gelmemişti. Olabildiğince basit şekilde profili açıklamaya çalıştım.

Buradan indirebilirsiniz.

Teşekkürler dostum ben de klavyeyi yeni aldım sayende işler daha kolay bir hal aldı .

Teşekkür ederim dostum 5 ay önce aldım klavyeyi hiç bir yerde bulamamıştım.

Son düzenleme:
Arkadaşım da RGB modeli var bu klavyenin.
@624739 Bu yazılımı yüklemek klavyeyi bozmaz değil mi? K631 Castor'da bozuyordu.
Bozulup bozulmadığı hakkında bilgi sahibi değilim fakat, RGB modeli olan ürünümde çalışıyordu bir sorun yoktu.

Yalnızca K568RGB-2 modeliyle denedim. Bu modelde V1 yazılımını denediğimde bozulmuştu değişime gönderdim. Rainbow modelde çalışır mı bilmiyorum denemek lazım ama risk size ait.

Ayrıca klavyeyi yeni alan varsa iade etmesini tavsiye ederim. Bir sene geçmeden switchler bozulmaya başladı. Ucuz mekanik klavyenin hayrını görmek zormuş onu anladım. Varsa aynı fiyatlarda kaliteli bir membran klavye almanızı öneriyorum.

Arkadaşım indirdi bozulmadı Redditten bulduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…