baran361 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 762 Çözümler 1 Yer california Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar 350 TL'ye buldugum bu klavye alınır mı? Onun harici bir sorum daha tepkime süresi kaçtır bulamadım da? Redragon Dark Avenger K568RGB Mekanik Türkçe Oyuncu Klavye Fiyatı Redragon Dark Avenger K568RGB Mekanik Türkçe Oyuncu Klavye en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2020
Arkadaşlar 350 TL'ye buldugum bu klavye alınır mı? Onun harici bir sorum daha tepkime süresi kaçtır bulamadım da? Redragon Dark Avenger K568RGB Mekanik Türkçe Oyuncu Klavye Fiyatı Redragon Dark Avenger K568RGB Mekanik Türkçe Oyuncu Klavye en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ağustos 2020 #2 Alınabilir. Ek olarak Trust GXT 890'a bakabilirsiniz. Ama bence güzel klavye.
baran361 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 762 Çözümler 1 Yer california Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2020 #3 Lux ultisi kullanan kedi dedi: Alınabilir. Ek olarak Trust GXT 890'a bakabilirsiniz. Ama bence güzel klavye. Genişletmek için tıkla... Ona da baktım lakin bu daha hoşuma gitti Trust'un tepkime süresinden çekiniyorum.
Lux ultisi kullanan kedi dedi: Alınabilir. Ek olarak Trust GXT 890'a bakabilirsiniz. Ama bence güzel klavye. Genişletmek için tıkla... Ona da baktım lakin bu daha hoşuma gitti Trust'un tepkime süresinden çekiniyorum.
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ağustos 2020 #4 baran361 dedi: Ona da baktım lakin bu daha hoşuma gitti Trust'un tepkime süresinden çekiniyorum. Genişletmek için tıkla... Outemu swithcler olduğu için ikisi de aynıdır. Sanırım 4 veya 2 ms.
baran361 dedi: Ona da baktım lakin bu daha hoşuma gitti Trust'un tepkime süresinden çekiniyorum. Genişletmek için tıkla... Outemu swithcler olduğu için ikisi de aynıdır. Sanırım 4 veya 2 ms.
baran361 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 762 Çözümler 1 Yer california Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2020 #5 Lux ultisi kullanan kedi dedi: Outemu swithcler olduğu için ikisi de aynıdır. Sanırım 4 veya 2 ms. Genişletmek için tıkla... Baktım ve redragonun kendi sitesinde bile tepkime süresi yazmıyor onun haricinde hangi Switch'de yazmıyor galiba Trust alacağım.
Lux ultisi kullanan kedi dedi: Outemu swithcler olduğu için ikisi de aynıdır. Sanırım 4 veya 2 ms. Genişletmek için tıkla... Baktım ve redragonun kendi sitesinde bile tepkime süresi yazmıyor onun haricinde hangi Switch'de yazmıyor galiba Trust alacağım.
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ağustos 2020 #6 baran361 dedi: Baktım ve redragonun kendi sitesinde bile tepkime süresi yazmıyor onun haricinde hangi Switch'de yazmıyor galiba Trust alacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam Outemu switch kullanıyorlar zaten belli olan bir şey bu. Sizin kararınız iki klavye de çok iyi klavyeler.
baran361 dedi: Baktım ve redragonun kendi sitesinde bile tepkime süresi yazmıyor onun haricinde hangi Switch'de yazmıyor galiba Trust alacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam Outemu switch kullanıyorlar zaten belli olan bir şey bu. Sizin kararınız iki klavye de çok iyi klavyeler.
baran361 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 762 Çözümler 1 Yer california Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2020 #7 Lux ultisi kullanan kedi dedi: Hocam outemu Switch kullanıyorlar zaten belli olan bir şey bu. Sizin kararınız iki klavye de çok iyi klavyeler. Genişletmek için tıkla... Galiba Trust alacağım herkes önermiş peki bir sorum var 1 ms ile 2 ms in cok farkı olur mu klavye 1000 Hertz ama 1 ms değil.
Lux ultisi kullanan kedi dedi: Hocam outemu Switch kullanıyorlar zaten belli olan bir şey bu. Sizin kararınız iki klavye de çok iyi klavyeler. Genişletmek için tıkla... Galiba Trust alacağım herkes önermiş peki bir sorum var 1 ms ile 2 ms in cok farkı olur mu klavye 1000 Hertz ama 1 ms değil.
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ağustos 2020 #8 baran361 dedi: Galiba Trust alacağım herkes önermiş peki bir sorum var 1 ms ile 2 ms in cok farkı olur mu klavye 1000 Hertz ama 1 ms değil. Genişletmek için tıkla... Farketmezsiniz bile.
baran361 dedi: Galiba Trust alacağım herkes önermiş peki bir sorum var 1 ms ile 2 ms in cok farkı olur mu klavye 1000 Hertz ama 1 ms değil. Genişletmek için tıkla... Farketmezsiniz bile.
baran361 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 762 Çözümler 1 Yer california Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2020 #9 Lux ultisi kullanan kedi dedi: Fark etmezsiniz bile. Genişletmek için tıkla... Tamamdır yardımlarınız için teşekkür ederim.
Lux ultisi kullanan kedi dedi: Fark etmezsiniz bile. Genişletmek için tıkla... Tamamdır yardımlarınız için teşekkür ederim.