Null35 Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #1 Bu switchleri sari sitede kargoyla 500'e alacağım da klavyeme olur mu?
Hyperciaa Hectopat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.191 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #2 Akko jelly purple switchleri aktif olarak kullanmaktayım, switchleri tavsiye eder misiniz derseniz fiyatı uygunsa kesinlikle tavsiye ederim. Klavyemdeki ses testi videosunu bırakayım. 90 tanesi 500 TL ise alınabilir, 70 taneden azsa 500 verilmez. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Akko jelly purple switchleri aktif olarak kullanmaktayım, switchleri tavsiye eder misiniz derseniz fiyatı uygunsa kesinlikle tavsiye ederim. Klavyemdeki ses testi videosunu bırakayım. 90 tanesi 500 TL ise alınabilir, 70 taneden azsa 500 verilmez. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Null35 Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #3 Hocam tamamda benim klavye Outemu uyar mı? Beğendim de bunun sarı switchleri de güzel aslında ama bu daha iyi geldi ama uyucak mı bilmiyorum. Hyperciaa dedi: Akko jelly purple switchleri aktif olarak kullanmaktayım, switchleri tavsiye eder misiniz derseniz fiyatı uygunsa kesinlikle tavsiye ederim. Klavyemdeki ses testi videosunu bırakayım. 90 tanesi 500 TL ise alınabilir, 70 taneden azsa 500 verilmez. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 43 tanesi 500tl 2 ay kullanılmış ama başka yerde bulamadım sizin bildiğiniz yer var ise ordan alayım Hyperciaa dedi: Akko jelly purple switchleri aktif olarak kullanmaktayım, switchleri tavsiye eder misiniz derseniz fiyatı uygunsa kesinlikle tavsiye ederim. Klavyemdeki ses testi videosunu bırakayım. 90 tanesi 500 TL ise alınabilir, 70 taneden azsa 500 verilmez. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 43 tanesi 500TL 2 ay kullanılmış ama başka yerde bulamadım sizin bildiğiniz yer var ise oradan alayım. Hyperciaa dedi: Akko jelly purple switchleri aktif olarak kullanmaktayım, switchleri tavsiye eder misiniz derseniz fiyatı uygunsa kesinlikle tavsiye ederim. Klavyemdeki ses testi videosunu bırakayım. 90 tanesi 500 TL ise alınabilir, 70 taneden azsa 500 verilmez. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 43 tanesi 500TL 2 ay kullanılmış ama başka yerde bulamadım sizin bildiğiniz yer var ise oradan alayım.
Hocam tamamda benim klavye Outemu uyar mı? Beğendim de bunun sarı switchleri de güzel aslında ama bu daha iyi geldi ama uyucak mı bilmiyorum. Hyperciaa dedi: Akko jelly purple switchleri aktif olarak kullanmaktayım, switchleri tavsiye eder misiniz derseniz fiyatı uygunsa kesinlikle tavsiye ederim. Klavyemdeki ses testi videosunu bırakayım. 90 tanesi 500 TL ise alınabilir, 70 taneden azsa 500 verilmez. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 43 tanesi 500tl 2 ay kullanılmış ama başka yerde bulamadım sizin bildiğiniz yer var ise ordan alayım Hyperciaa dedi: Akko jelly purple switchleri aktif olarak kullanmaktayım, switchleri tavsiye eder misiniz derseniz fiyatı uygunsa kesinlikle tavsiye ederim. Klavyemdeki ses testi videosunu bırakayım. 90 tanesi 500 TL ise alınabilir, 70 taneden azsa 500 verilmez. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 43 tanesi 500TL 2 ay kullanılmış ama başka yerde bulamadım sizin bildiğiniz yer var ise oradan alayım. Hyperciaa dedi: Akko jelly purple switchleri aktif olarak kullanmaktayım, switchleri tavsiye eder misiniz derseniz fiyatı uygunsa kesinlikle tavsiye ederim. Klavyemdeki ses testi videosunu bırakayım. 90 tanesi 500 TL ise alınabilir, 70 taneden azsa 500 verilmez. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 43 tanesi 500TL 2 ay kullanılmış ama başka yerde bulamadım sizin bildiğiniz yer var ise oradan alayım.