rartena Hectopat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #1 Merhaba. Bu klavyeyi aldım ama macro ayarları için program bulamadım yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.
Merhaba. Bu klavyeyi aldım ama macro ayarları için program bulamadım yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.
Çözüm bvtushka 4 Temmuz 2025 rartena dedi: Şimdi denedim ama sitede dosyaya ulaşılamadı diye bir hata alıyorum. Genişletmek için tıkla... Driver's burada buldum hocam klavyeniz burada ki ise indiriniz.
rartena dedi: Şimdi denedim ama sitede dosyaya ulaşılamadı diye bir hata alıyorum. Genişletmek için tıkla... Driver's burada buldum hocam klavyeniz burada ki ise indiriniz.
bvtushka Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 1.130 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Republic of Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #2 rartena dedi: Merhaba. Bu klavyeyi aldım ama macro ayarları için program bulamadım yardımcı olur musunuz? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Driver's Buradan erişebilirsiniz hocam. Artı 0 Eksi
rartena dedi: Merhaba. Bu klavyeyi aldım ama macro ayarları için program bulamadım yardımcı olur musunuz? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Driver's Buradan erişebilirsiniz hocam.
KS KS rartena Hectopat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #3 Teşekkür ederim bu model için olan sürümü bulamadım listede sanırım yapmamışlar. Artı 0 Eksi
bvtushka Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 1.130 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Republic of Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #4 rartena dedi: Teşekkür ederim bu model için olan sürümü bulamadım listede sanırım yapmamışlar. Genişletmek için tıkla... REDRAGON - FIZZ PRO RGB K616 - Keyboard.zip Bu değil mi hocam en altın bir üstü. Artı 0 Eksi
rartena dedi: Teşekkür ederim bu model için olan sürümü bulamadım listede sanırım yapmamışlar. Genişletmek için tıkla... REDRAGON - FIZZ PRO RGB K616 - Keyboard.zip Bu değil mi hocam en altın bir üstü.
KS KS rartena Hectopat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #5 Şimdi denedim ama sitede dosyaya ulaşılamadı diye bir hata alıyorum. Artı 0 Eksi
bvtushka Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 1.130 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Republic of Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #6 rartena dedi: Şimdi denedim ama sitede dosyaya ulaşılamadı diye bir hata alıyorum. Genişletmek için tıkla... Driver's burada buldum hocam klavyeniz burada ki ise indiriniz. Artı 0 Eksi Çözüm
rartena dedi: Şimdi denedim ama sitede dosyaya ulaşılamadı diye bir hata alıyorum. Genişletmek için tıkla... Driver's burada buldum hocam klavyeniz burada ki ise indiriniz.
KS KS rartena Hectopat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #7 Buldum indirdim sadece ışıklandırma ayarı yapılabiliyor olsun sağ olun hocam. Artı 0 Eksi
bvtushka Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 1.130 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Republic of Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #8 rartena dedi: Buldum indirdim sadece ışıklandırma ayarı yapılabiliyor olsun sağ olun hocam. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam. Artı 0 Eksi
rartena dedi: Buldum indirdim sadece ışıklandırma ayarı yapılabiliyor olsun sağ olun hocam. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam.