AirJET Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.343 Çözümler 7 4 Şubat 2021 #11 Kerem Kocaman dedi: Bütcemi aşıyor Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey yok minimumları bunlar ayrıca Bloody olanın sekmeme makroları mevcut.
Kerem Kocaman dedi: Bütcemi aşıyor Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey yok minimumları bunlar ayrıca Bloody olanın sekmeme makroları mevcut.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 4 Şubat 2021 #12 Kerem Kocaman dedi: takılma yapmaz de mi ani çevirmelerde? Genişletmek için tıkla... Hocam takılmama yapmaması için en az 160 TL gibi bir bütçeye çıkmanız gerek. Attığım fareler az da olsa yapabilir.
Kerem Kocaman dedi: takılma yapmaz de mi ani çevirmelerde? Genişletmek için tıkla... Hocam takılmama yapmaması için en az 160 TL gibi bir bütçeye çıkmanız gerek. Attığım fareler az da olsa yapabilir.
Eskalofrio Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #13 Hocam yaklaşık bir aydır kullanıyorum incehesap.com üzerinden satın aldım valorant oynuyorum genelde herhangi bir takılma olmuyor cs go da oynadım herhangi bir sorunla karşılaşmadım 800 dpi 0.6 sensv. ile oynuyorum.
Hocam yaklaşık bir aydır kullanıyorum incehesap.com üzerinden satın aldım valorant oynuyorum genelde herhangi bir takılma olmuyor cs go da oynadım herhangi bir sorunla karşılaşmadım 800 dpi 0.6 sensv. ile oynuyorum.