A anncusde Centipat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #1 Redragon Griffin M607 RGB Gaming Mouse almayı düşünüyorum CS:GO için. Sensitive çok düşük kullanıyorum. Hızlı döndürünce donma yapar mı? Elim biraz büyük, uyum sağlar mı?
Redragon Griffin M607 RGB Gaming Mouse almayı düşünüyorum CS:GO için. Sensitive çok düşük kullanıyorum. Hızlı döndürünce donma yapar mı? Elim biraz büyük, uyum sağlar mı?
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 11 Ocak 2021 #2 Alınır. Farenin uzunluğu 127 mm. Fareyi çok hızlı kaydırırken belki donma yapabilir. Eğer yaparsa iade edersiniz. Bütçeniz nedir?
Alınır. Farenin uzunluğu 127 mm. Fareyi çok hızlı kaydırırken belki donma yapabilir. Eğer yaparsa iade edersiniz. Bütçeniz nedir?
A anncusde Centipat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #3 TÇB dedi: Alınır. Farenin uzunluğu 127 mm. Fareyi çok hızlı kaydırırken belki donma yapabilir. Eğer yaparsa iade edersiniz. Bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... TÇB dedi: Alınır. Farenin uzunluğu 127 mm. Fareyi çok hızlı kaydırırken belki donma yapabilir. Eğer yaparsa iade edersiniz. Bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... Bütçem 150 tl civarı
TÇB dedi: Alınır. Farenin uzunluğu 127 mm. Fareyi çok hızlı kaydırırken belki donma yapabilir. Eğer yaparsa iade edersiniz. Bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... TÇB dedi: Alınır. Farenin uzunluğu 127 mm. Fareyi çok hızlı kaydırırken belki donma yapabilir. Eğer yaparsa iade edersiniz. Bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... Bütçem 150 tl civarı
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 11 Ocak 2021 #4 Elinizin uzunluğu ve tutuş şekliniz nedir?
A anncusde Centipat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #5 TÇB dedi: Elinizin uzunluğu ve tutuş şekliniz nedir? Genişletmek için tıkla... 19 cm elimi yatırıyorum benim için birazda önemli olan csgo oynarken donmaması
TÇB dedi: Elinizin uzunluğu ve tutuş şekliniz nedir? Genişletmek için tıkla... 19 cm elimi yatırıyorum benim için birazda önemli olan csgo oynarken donmaması
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 11 Ocak 2021 #6 Donmaz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki arkadaş Mercury sensör kullanıyor ve donmuyor. Logitech G203'de bulunmaktadır bu sensör.
Donmaz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki arkadaş Mercury sensör kullanıyor ve donmuyor. Logitech G203'de bulunmaktadır bu sensör.
A anncusde Centipat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #7 TÇB dedi: Alınır. Farenin uzunluğu 127 mm. Fareyi çok hızlı kaydırırken belki donma yapabilir. Eğer yaparsa iade edersiniz. Bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... Bütçem 150 tl civarı 2 mouse aldım ikisindede donma oldu iade yaptım kısaca artık sıkıldım düzgün mouse bulamıyorum
TÇB dedi: Alınır. Farenin uzunluğu 127 mm. Fareyi çok hızlı kaydırırken belki donma yapabilir. Eğer yaparsa iade edersiniz. Bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... Bütçem 150 tl civarı 2 mouse aldım ikisindede donma oldu iade yaptım kısaca artık sıkıldım düzgün mouse bulamıyorum
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 11 Ocak 2021 #8 Bu bütçede Logitech G203 ve Önerdiğim Redragon model güzeldir.