Yusufdmrk Decapat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 391 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #1 CS:GO oynuyorum ama 20TL'lik kulak içi kulaklıkla da oynadım. Benim için büyük bir atlayış olacaktır diye düşünüyorum. Mikrofonu iyi olmasıgerekli, fan sesleri gitmemeli. Kulağıma iyi oturmalı. Bütçe 100TL civarı en fazla 140TL. Kulaklık Mouse Klavye Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mart 2021
CS:GO oynuyorum ama 20TL'lik kulak içi kulaklıkla da oynadım. Benim için büyük bir atlayış olacaktır diye düşünüyorum. Mikrofonu iyi olmasıgerekli, fan sesleri gitmemeli. Kulağıma iyi oturmalı. Bütçe 100TL civarı en fazla 140TL. Kulaklık Mouse Klavye
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 9 Mart 2021 #2 Bütçe 10 TL daha artarsa bunu alıp geçin: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
Bütçe 10 TL daha artarsa bunu alıp geçin: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com