Redragon H120 alınır mı?

Bütçe
125

Vardem

Hectopat
Daha fazla  
Dandik Frisby kulaklığımın sol taraftan ses vermemeye başlaması üzerine yeni kulaklık almaya karar verdim.

Alınır mı? Bu fiyatlarda başka kulaklık var mıdır?

Rampage gibi markaların ürünlerini önermeyin, biliyorum kaliteli ürünler nadir de olsa çıkabiliyor ama daha önceki tecrübelerim yüzünden onları tercih etmek istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizzat kullanıyorum. Ses kasmada sıkıntısı yok ama mikrofon az ses veriyor. Bass artırınca cızırtı oluyor. Büyük bir ikilem.

Çok iyi bir kulaklık değil ancak bu bütçede daha iyisi yok gibi. Bu bütçede önceden Gamenote H2016D kulaklık vardı ancak hem stok bitti hemde zam yapıldı. Alınabilir .

Mikrofonu nasıldır? Pedler uzun kullanımda terletecek gibi görünüyor. Bilginiz var mı?
Hocam terlettiğini görmedim. Mikrofonu yukarıda belirttim zaten.

Mikrofonu nasıldır? Pedler uzun kullanımda terletecek gibi görünüyor. Bilginiz var mı?
Padleri dolgun ve gayet rahat kullanıcı yorumlarına bakarsak eğer. Mikrofon testi ise şu videonun son kısımlarına doğru gidin;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı