Zaten bu kullaklık markasının Türkiye'ye ilk getiren Technopat kanalıymış galiba. Bir de diğer Rampage gibi logo basılmış bir ürün değil veya merdiven altı çinlilerin kaliteli kullaklığı olarak biliniyor.
Gamenote H2002D Kulak Üstü Oyuncu Kulaklık Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Gamenote H2002D Kulak Üstü Oyuncu Kulaklık Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Baktım gerçekten 700TL iyimiş bunu alabilir teşekkürler bilgi için. bide mandalorian profili güzel olmuş bende bütün sezonu izledim hayran kaldım harika disney nihayet adam akıllı birşey çıkardı star wars episode 7 8 9 tırajesinden sonra.
Baktım gerçekten 700TL iyi miş bunu alabilir teşekkürler bilgi için. Bir de Mandalorian profili güzel olmuş bende bütün sezonu izledim hayran kaldım harika Disney nihayet adamakıllı bir şey çıkardı Star Wars Episode 7 8 9 tırajesinden sonra.