Örnek verebilir misiniz?Yani aynı fiyata daha iyisi bulunabilir.
![]()
Galax Sonar 02 RGB 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Galax Sonar 02 RGB 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Galax Sonar 02 RGB 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam Galax daha mı iyi klavye Redragon olacak da uyumlu olmasıno istiyorum hangisi daha kalitelidir?
Red Dragon'un klavyesini kullanıyorum ben klavye konusunda çok iyi ben uzun araştırmalar sonucunda 350 TL gibi bir fiyata aldım Blue Switch klavyemi gayet memnunum hafif bir çınlama sesi geliyor gibi ama oda olacak artık diğer klavyelerin sorunlardan iyidir. Ayrıca marka takıntınız mı var?
Hangi modeli kullanıyorsunuz ayrıca?Red Dragon'un klavyesini kullanıyorum ben klavye konusunda çok iyi ben uzun araştırmalar sonucunda 350 TL gibi bir fiyata aldım Blue Switch klavyemi gayet memnunum hafif bir çınlama sesi geliyor gibi ama oda olacak artık diğer klavyelerin sorunlardan iyidir. Ayrıca marka takıntınız mı var?
Marka takıntım yok siz beni yanlış anladınız galiba sonar mı daha kaliteli hylas mı demek istedim.
Hangi modeli kullanıyorsunuz ayrıca?
Uyumlu olmasını istiyorum derken aynı markalı ekipmanları tercih edeceksiniz anladım.
Redragon usas kullanıyorum %60'lık bir klavye.
Kalite konusu kişiden kişiye değişir birisi der uzun ömürlü olsun özelliği ilgilendirmez diğeri der özellikler çok önemli ortasıdır yani her ikisi de.
Açıkçası hylas çok daha hoşuma gitti sizde ortalama diyorsunuz ve uyum sorunu da yaşamayacağıma göre hylas tercih edeceğim galiba ayrıcs Türkiye'de neden incelemesi bulunmuyor anlamadım pişman olmam inşallah teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.