Redragon K509 Dyaus alınır mı?

Bütçe
180
Merhaba hocam. Bende bunu düşünüyorum günlerdir. Satin aldınız mı? Tüm incelemelerde küçük enter varken bu fotoğraflarda büyük enter var.

Merhaba hocam. Bende bunu düşünüyorum günlerdir. Satin aldınız mı? Tüm incelemelerde küçük enter varken bu fotoğraflarda büyük enter var.

Sipariş verdim ama daha gelmedi gelince bilgilendiririm almamış olursanız
Alışveriş sitelerinde büyük enter tuşlu resim gözüküyor ama redragonun kendi sitesi ve incelemelerde küçük enter tuşu var,ben de bilmiyorum.

Belirticem tüm detaylarını hocam. Elmacık satıcısı Adana'da ben Tekirdağ,ülkenin iki ucu Cumartesi bi ihtimal gelir belki.

Klavyeniz geldi mi acaba? Memnun musunuz?
Maalesef. Pazartesi gelir heralde. 5 gündür kargo bekliyoruz :/
Klavyeniz geldi mi acaba? Memnun musunuz?

Klavye geldi hocam. Büyük enter var. Dyaus 2 diye geçiyor ve içinden sticker çıkıyor. Mekanik klavyeden bilerek geçiş yaptım ve bence acayip sessiz. Basım hissiyatı oldukça tok, çok yumuşak değil hafif sertimsi. Üst gövde tamamıyla alüminyum. LED'leri sabah bile oldukça güzel aydınlatıyor. Haricinde modları vs. YouTube da var zaten. Sormak istediğiniz başka bir şey varsa cevaplarım.

Son düzenleme:
Hocam yazım hissiyatı nasıl? yazı yazmak için uygun mu bu klavye? Ayrıca resimdeki gibi renk renk yapılıyor mu tuşlar yoksa tek renk mi ayarlanıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…